marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler a inceput filmarile la Gods of Egypt: dupa 7 ani de la filmul 300, actorul arata la fel de impunator. Vezi primele imagini

Gerard Butler a inceput filmarile la productia Gods of Egypt. La 8 ani de la succesul lui 300, Gerard Butler s-a intors in lupta si este in forma pentru un nou rol impunator.

Gerard Butler a inceput filmarile la Gods of Egypt: dupa 7 ani de la filmul 300, actorul arata la fel de impunator. Vezi primele imagini


Actorul scotian de 44 de ani a fost surprins la filmarile viitorului sau proiect, Gods of Egypt. Acesta arata la fel de bine ca acum 8 ani, cand juca in 300. Atunci devenea unul dintre cei mai sexy barbati din lume, invidiat pentru corpul sau lucrat.


Si la 44 de ani, Gerard Butler continua sa fie pe lista celor mai atragatori barbati. Iar in noul rol, actorul impresioneaza intr-o armura de razboinic. Se vede clar ca starul a mers la sala si a pus muschi pe el pentru a fi in forma.


Gods of Egypt este urmatorul blockbuster cu tema zeilor antici, ce se va lansa in 2016. Regia ii apartine lui Alex Proyas. Filmul urmareste povestea unui om hot, care se alatura misiunii unui zeu de a se razbuna pe un alt zeu.

 



 

 

Gerard Butler il va juca pe Set, zeul desertului, furtunilor in religia antica egipteana. Alaturi de el va juca si Nikolaj Coster-Waldau, cunoscut din serialul Game of Thrones. El va fi Horus, zeul cerului si fiul lui Osiris.


Un alt nume interesant este Geoffrey Rush, care il va juca pe Ra, zeul Soarelui si tatal lui Set si Osiris. Din distributie mai fac parte Elodie Yung, care va fi zeita Hathor, Courtney Eaton si Brenton Thwaites, pamanteanul in jurul caruia se va concentra povestea.

 

 

Filmul este produs de Summit Entertainment, este scris de Matt Sazama si Burk Sharpless. Data oficiala de lansare este 12 februarie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies