marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler nu va juca in remake-ul filmului Point Break: de ce a abandonat proiectul actorul din 300

La inceputul anului, presa de specialitate anuntase ca Gerard Butler se afla in negocieri pentru realizarea unui remake al filmului Point Break. Acum, cei de la Hollywood Reporter anunta ca actorul scotian nu va mai face parte din proiect.

Gerard Butler nu va juca in remake-ul filmului Point Break: de ce a abandonat proiectul actorul din 300


Actorul scotian ar fi trebuit sa joace in rolul principal din remake-ul clasicului din 1991, insa negocierile nu au ajuns la niciun rezultat, astfel ca producatorii au renuntat la seriviciile lui Butler.


Potrivit hollywoodreporter.com, cele doua parti nu s-au inteles in ceea ce priveste anumite idei de productie, dar nici la program. Filmarile pentru Point Break vor incepe la sfarsitul lunii iunie, in aceeasi perioada in care Gerard Butler va fi implicat in realizarea productiei London Has Fallen, filmarile urmand sa se desfasoare in Londra.
 

 


Point Break
va fi regizat de Ericson Core, scenariul fiind realizat de Kurt Wimmer.


Gerard Butler ar fi trebuit sa interpreteze rolul lui Bodhi, un atlet expert in sporturi extreme care isi doreste sa realizeze o serie de recorduri, cum ar fi navigarea pe valuri mai mari de 30 m. El il salveaza pe Jonny Utah, agentul FBI aflat sub acoperire, si-l aduce in mijlocul gruparii de criminali internationali.

 


In filmul original, Patrick Swayze a jucat rolul lui Bodhi, in timp ce Keanu Reeves a fost Johnny Utah, regia fiind asigurata de Kathryn Bigelow.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies