marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Grupul Marvel l-a ucis pe Bruce Banner. Ce se va intampla cu supereroul Hulk

Bruce Banner, alter ego-ul personajului Hulk, a fost ucis in cel mai recent numar al unei reviste de benzi desenate care este editata de grupul Marvel, informeaza bbc.com.

Grupul Marvel l-a ucis pe Bruce Banner. Ce se va intampla cu supereroul Hulk

Personajul Bruce Banner a murit in urma unei sageti ce i-a fost infipta in frunte de catre Hawkeye, colegul sau din grupul de supereroi ”Avengers” (”Razbunatorii”), in cea de-a treia reeditare a revistei de benzi desenate Civil War II, publicata de grupul Marvel, conform News.ro

Bruce Banner este alter ego-ul lui Hulk inca de la inventarea acestui personaj de benzi desenate in anul 1962.
Pe parcursul ultimului an, cititorii revistelor Marvel l-au vazut pe Banner administrandu-si de unul singur o serie de medicamente cu scopul de a-si tine sub control accesele de furie.

In acea perioada, un adolescent de geniu americano-coreean, Amadeus Cho, a devenit noul alter ego uman al lui Hulk.

”Acesta este un teritoriu complet neexplorat pentru noi”, a declarat Axel Alonso, editorul-sef al grupului editorial Marvel, pentru New York Daily News.

”Doar doua lucruri sunt sigure: va fi nevoie de foarte mult timp pentru ca eroii nostri sa se impace cu aceasta pierdere, iar circumstantele din jurul mortii lui Hulk vor lasa o cicatrice uriasa in comunitatea supereroilor”,
a adaugat el.

 

 


In cel mai recent numar al revistei Civil War II, personajul Hawkeye isi ucide prietenul, fiind convins ca Bruce Banner devenise malefic si era pe cale sa il faca pe Hulk sa determine moartea si distrugerea lumii.

In precedentul numar al revistei, Brucer Banner l-a rugat pe Hawkeye sa ii ofere ”o moarte din compasiune” in cazul in care el va deveni incontrolabil si va fi pe cale sa provoace un dezastru.

Moartea lui Bruce Banner are loc la o saptamana dupa ce grupul Marvel a anuntat ca Riri Williams, o adolescenta afroamericana in varsta de 15 ani va deveni noul Iron Man.

Insa grupul Marvel a readus in trecut la viata cateva personaje care pareau ca au ”murit” - inclusiv pe Captain America si Spider-Man -, care au revenit la viata la mai putin de un an dupa ce au fost ”ucisi”. Deocamdata nu este clar daca Bruce Banner ar putea reveni intr-un mod similar, insa grupul Marvel a precizat ca, pentru moment, ca nu planuieste o revenire a acestui personaj.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies