marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill, cel mai mare star al verii: "Eram foarte gras". Chinurile prin care a trecut pentru rolul din Man of Steel

Intr-un interviu acordat pentru Details Magazine, Henry Cavill a vorbit despre viata inainte de a deveni Man of Steel, despre influenta pe care a avut Russell Crowe in viata sa.

Henry Cavill, cel mai mare star al verii: Eram foarte gras . Chinurile prin care a trecut pentru rolul din Man of Steel

"M-au invatat sa cred in mine", a spus Cavill despre parintii sai, cei care i-au fost alaturi intotdeauna.

 

Cavill si-a amintit si de prima intalnire pe care a avut cu Russell Crowe, pe platourile de filmare de la Proof of Life, atunci cand l-a intrebat ce inseamna actoria. "Toata lumea statea in cerc si chiar m-am ganditi ca aratam ridicol, ca si cum el ar fi un fel de ponei premiu. Asa ca m-am dus la el si i-am spus ca ma cheama Henry, ca vreau sa devin actor si l-am intrebat ce inseamna actoria. Iar el mi-a raspuns ceva de genul: "Cateodata e minunat. Cateodata nu e asa minunat. Este distractiv sa joci. Si te platesc bine". Apoi toata lumea a fugit spre el sa-i ceara autografe, iar eu i-am spus: "Fugi!"".


 

Intalnirea celor doi a fost una mai mult decat emotionanta, tind cont ca la cateva zile dupa acel dialog, Cavill a primit un pachet de la celebrul actor care continea chipsuri, un tricou de rugby, un CD al trupei sale si un biletel pe care scria: "Draga Henry, o calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas".

 

Dupa cativa ani de la acest eveniment care i-a marcat cariera lui Cavill, cei doi s-au reintalnit, de aceasta data ambii fiind actori intr-un film, filmul care avea sa-i schimbe cariera lui Henry, Man of Steel. "Cand ne-am revazut, i-am spus: eu sunt cel gras care nu ti-a cerut autograf. Iar Crowe si-a amintit", a povestit Cavill.

 

 

Actorul a vorbit si despre problemele pe care l-a intampinat din cauza greutatii sale. "Am fost gras. Am fost Cavill cel gras. Dupa ce am obtinut primul rol, in 2002, in filmul The Count of Monte Cristo, am inceput sa slabesc. Am pierdut mai mult de 10 kg si nu mai eram Cavill cel gras", si-a amintit acesta.

 

Pentru rolul din Man of Steel, Henry Cavill a fost obligat sa aiba o dieta cu 5000 de calorii pe zi, lucru care a reprezentat o problema, insa pe care a reusit sa o depaseasca: "Nu am vrut sa declansez nici o discutie: greutatea lui Henry este aceasta, deci este Superman perfect. Sau greutatea lui Henry nu este aceasta, asa ca nu primeste rolul. Am avut de ales".


 

Desi pe 14 iunie, Henry Cavill se pregateste pentru marea lansare a filmului Man of Steel, actorul ramane modest cu privire la cariera sa: "Cea mai grea parte la actorie este ca nu este un job garantat. Fiecare rol poate fi ultimul".

 

 

Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.



sursa foto: Details Magazine


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies