marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood Film Awards, evenimentul care da startul marilor premii din cinematografia americana: cine sunt favoritii pentru Oscar 

Cea de-a 17-a editie a Hollywood Film Awards a lansat, luni seara, in cartierul Beverly Hills din Los Angeles, sezonul marilor premii din cinematografia americana, in prezenta mai multor vedete care au venit la acest eveniment cu scopul de a-si cantari sansele pe care le au in cursa pentru Oscar.

Hollywood Film Awards, evenimentul care da startul marilor premii din cinematografia americana: cine sunt favoritii pentru Oscar

 

Ceremonie de atribuire de premii fara nominalizari sau proces de selectie - laureatii sunt desemnati de producatorii evenimentului -, gala Hollywood Film Awards marcheaza lansarea oficiala a sezonului premiilor hollywoodiene, care se incheie in mod traditional cu decernarea premiilor Oscar, informeaza AFP.

Organizata sub forma unui dineu de gala la hotelul Beverly Hilton, dupa modelul Globurilor de Aur, ceremonia beneficiaza in fiecare an de prezenta unui numar important de vedere, care vin sa isi "testeze" cota de popularitate in randul presei.

 

 

 

Cei patru laureati pentru interpretare, Sandra Bullock (actrita principala din "Gravity 3D: Misiunea in spatiu/ Gravity"), Matthew McConaughey (actorul principal din "Dallas Buyers Club"), Julia Roberts (rol feminin secundar in "Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County") si Jake Gyllenhaal (rol masculin secundar in "Prizonieri/ Prisoners") au fost cu totii prezenti la gala de luni seara.


Matthew McConaughey, considerat unul dintre candidatii cu mari sanse la Oscarul pentru cel mai bun actor gratie rolului unui bolnav de SIDA care lupta cu aceasta maladie in filmul "Dallas Buyers Club", s-a felicitat pe covorul rosu pentru schimbarea operata in cariera sa, in prezent orientata spre filme independente, dupa o lunga lista de comedii romantice si filme de actiune.

 

 

 


"Relatia dintre mine si cariera mea este excelenta. Imi place mult de ea. M-a cam dat peste cap, m-a cam speriat putin, pentru ca sari in bazin fara sa stii ce te asteapta de cealalta parte. Insa am asteptat pana sa gasesc aceste roluri si pana ca ele sa ma gaseasca pe mine", a spus actorul american.


La gala de luni seara au mai fost prezenti Lee Daniels (regizorul filmului "The Butler"), actorii Jared Leto, Ethan Hawke, Julie Delpy, Jane Fonda, Geoffrey Rush, Viola Davis, dar si Harrison Ford, care a primit un premiu special pentru intreaga cariera.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies