marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

I feel the need, the need for speed! Tom Cruise e pregatit sa lucreze la Top Gun 2

Tom Cruise revine in rolul care l-a transformat intr-una dintre cele mai mari vedete ale lumii.

I feel the need, the need for speed! Tom Cruise e pregatit sa lucreze la Top Gun 2

Dupa 24 de ani actorul a declarat ca isi doreste sa se intoarca in rolul lui Pete 'Maverick' Mitchel intr-un sequel al blockbusterului din anii '80. Existau de ceva vreme discutii ca pelicula sa aiba parte de o continuare iar actorul a declarat pentru MTV ca a discutat cu regizorul Tony Scott pentru o posibila a doua parte din Top Gun.

"Daca gasim o poveste care sa ne placa, am fi incantati sa facem un film in stilul Top Gun. I-am spus lui Tony ca vreau sa fac din nou un film cu el. Nu am mai colaborat de pe vremea cand am facut «Days of Thunder» " a declarat actorul care a lansat  in film una dintre cele mai celebre replici din istoria cinematografiei americane - "I feel the need - the need for speed!"
 

Top Gun  a avut un mega succes in 1986 cand a facut incasari de 350 de milioane de dolari.Filmul, al carui producator este Jerry Bruckheimer, a primit patru nominalizari la premiile Oscar si a castigat un trofeu Oscar pentru cea mai buna piesa „Take My Breath Away". Din distributia originala mai faceau parte Kelly McGillis si  Val Kilmer.  Rolul care a ajuns pana la urma la Tom Cruise a fost refuzat o lista impresionanta de actori: Patrick Swayze, Emilio Estevez, Nicolas Cage, John Cusack, Matthew Broderick, Sean Penn, Michael J. Fox si Tom Hanks.


Cel mai recent film al lui Tom Cruise, Mission: Impossible - Ghost Protocol va avea premiera in Romania pe 16 decembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies