marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise a facut 324 de milioane de $ in 3 saptamani. Mission: Impossible. Ghost Protocol, filmul sfarsitului de an in box office

Mission: Impossible. Ghost Protocol  a fost filmul sfarsitului de an in SUA dupa ce a reusit pentru a doua saptamana consecutiva sa ajunga lider de box office in America de Nord.

Tom Cruise a facut 324 de milioane de $ in 3 saptamani. Mission: Impossible. Ghost Protocol, filmul sfarsitului de an in box office

Nicio misiune nu  pare imposibila pentru Tom Cruise  care a fost la inaltime in weekendul in care ne-am luat la revedere de la 2011.  Mission: Impossible. Ghost Protocol este fara indoiala un succes in incercarea de relansare a lui Tom Cruise care in ultimii ani a fost in deriva totala.


Prima pelicula live action regizata de Brad Bird a fost lider de box office in acest weekend  cu incasari de 30 de milioane de $. Pana acum in 3 saptamani de la lansare filmul in care mai joaca Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway si  Anil Kapoor a facut incasari globale de 324 de milioane de $.


Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat si renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza „protocolul fantoma”. Lasat fara resurse si acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca cale sa reabiliteze renumele departamentului si sa previna un alt atac.



 


Dar lucrurile se complica si mai mult, iar Ethan e nevoit sa se imbarce in alta misiune, impreuna cu colegii sai renegati, ca si el, ale caror motive, insa, nu-i sint complet cunoscute. Pentru Misiune Imposibila 4, Tom Cruise va incasa 12.500.000 de dolari la care se adauga procente din incasarile facute de pelicula.


Pe locul doi in box office s-a aflat intoarcerea lui Robert Downey Jr. si Jude Law  in Sherlock Holmes: A Game of Shadows  care cu 22 de milioane de $ a ajuns la incasari totale de 181 de milioane de $.

Animatia  Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked care le-a readus pe marele ecran pe cele mai simpatice si buclucase veverite a ocupat locul 3 cu incasari de 18.2 milioane de $. 


La inaltime a fost si cel mai recent film al lui Steven Spielberg - drama War Horse care nu a strans doar lacrimi din partea spectatorilor ci si 16.9 milioane de $. War Horse  a fost nominalizat la Globurile de Aur, editia din 2012, pentru cel mai bun film drama si are mari sanse sa primeasca o serie de nominalizari importante la Oscar, in 2012. Filmul va ajunge in Romania in februarie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies