marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile in care Russell Crowe este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat actorul pentru rolul din Winter's Tale

Aflat in plin turneu de promovare al filmului Mizerabilii, Russell Crowe isi gaseste timp pentru a se ocupa si de celelalte proiecte in care este implicat.

Imaginile in care Russell Crowe este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat actorul pentru rolul din Winter s Tale

 

Actorul a fost surprins la sfarsitul acestei saptamani in New York, acolo unde filmeaza pentru Winter's Tale, o pproductie care, desi va aparea in 2013, se potriveste perfect cu spiritul sarbatorilor care i-a cuprins pe toti.

 

Imbracat intr-o costumatie specifica secolului 19, cu costum negru, palton, manusi si palarie, actorul de 48 de ani a fost de nerecunoscut. In ciuda conditiilor meteo destul de vitrege, Russell Crowe parea sa se simta foarte bine alaturi de colegi, dovada fiind zambetul de pe chipul sau care l-a insotit in toate imaginile.

 

 

Winter's Tale are la baza romanul cu acelasi nume al lui Mark Helprin. Regizat de Akiva Goldsman, cel care s-a aflat si la baza productiilor Tle Client (1994), A Beautiful Mind (2001) - pentru care a castigat si premiul Oscar, Mr.& Mrs Smith (2005), The Da Vinci Code (2006), Hancock (2008) si Paranormal Activity 2, 3 si 4, Winter's Tale este programat sa apara in a doua jumatate a anului 2013.

 

Alaturi de Russell Crowe care va interpreta rolul lui Pearly Soames, din distributie mai fac parte Collin Farrell, Will Smith in rolul de judecator si Jessica Brown Findlay ca Beverly Penn. Plasata in secolul al 19-lea, dar si in Manhattan-ul de astazi, actiunea filmului prezinta povestea unei fete care se indragosteste de un hot dupa ce acesta ii sparge apartamentul.

 

 

In aceasta perioada, Russell Crowe se afla in plin turneu de promovare al filmului Mizerabilii, productie care este cotata cu sanse reale pentru premiile Oscar de anul viitor. Actorul, care-l interpreteaza pe inspectorul Javert, n-a fost convins de rol la inceput si a vrut sa-l refuze. "Simteam ca nu mi se potriveste" a spus actorul. Insa, regizorul Tom Hooper l-a convins pe star sa primeasca rolul si sa isi transforme rezervarea intr-o responsabilitate. Apoi, Crowe a vazut toate versiunile de film realizate pentru Mizerabilii (in care Javert a fost jucat de actori ca Charles Laughton, Anthony Perkins si Geoffrey Rush) si a vizitat casa unde a trait Victor Hugo, in Paris si a stat de vorba cu un curator.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies