marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În ciuda scandalului de la Oscaruri, Will Smith va primi un onorariu uriaș pentru „Emancipation“

Tace și face! Popularul actor de culoare revine în prim-plan cu un rol de zile mari. Iată câți bani încasează pentru filmul despre scalvie și pe ce loc se află în topul celor mai bine plătiți actori ai momentului.

În ciuda scandalului de la Oscaruri, Will Smith va primi un onorariu uriaș pentru Emancipation
Am fi spus că pumnul dat lui Chris Rock chiar pe scena Academiei Americane de Film l-a costat cariera. Dar iată că, la aproape o jumătate de an după acel moment aspru criticat de întreaga comunitate cinematografică, dar care a și împărțit fanii în două tabere, Will Smith continua să-și facă mai departe meseria, și încă cu un onorariu pe măsura faimei sale!
 
Menținându-și statutul de A-lister, după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Richard Williams în „King Richard“ la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar, Will Smith a primit un salariu inițial de 35 de milioane de dolari pentru viitorul thriller despre sclavie „Emancipation“. El se mândrește cu cel mai mare salariu în avans pentru un film din acest an.
 
De la comunicatul în care își cere scuze public pentru ieșirea sa nervoasă de la gala de premiere, postat pe 29 martie, popularul actor de culoare nu a mai ținut legătura cu fanii săi, preferând să-și demonstreze valoarea pe platourile de filmare.

Și, dacă ne uităm strict după venituri, aflați că Will Smith se află pe locul second în topul celor mai bine plătiți actori ai anului, după Tom Cruise, care a „prins din zbor“ un onorariu record de peste 100 de milioane de dolari, pentru rolul din remake-ul „Top Gun: Maverick“. Will Smith este urmat de Dwayne Johnson, cu 22.5 milioane de dolari pentru „Black Adam“ și de Joaquin Phoenix cu 20 de milioane de dolari, pentru „Joker 2“.

 
FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies