marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În thrillerul nopții, Milla Jovovich e incapabilă să deosebească Feţe în mulţime

Ce faci atunci când simți că ești urmărit, dar nu-ți poți recunoaște hărțuitorul? Iei o armă și te rogi să nu fii nevoit s-o folosești vreodată.

În thrillerul nopții, Milla Jovovich e incapabilă să deosebească Feţe în mulţime
Anna Marchant (Milla Jovovich) trăiește o adevărată dramă, după ce, odată cu pierderea cunoștinței după un accident, își pierde și capacitatea de a distinge fețele oamenilor. Cum s-a putut întâmpla așa ceva? Ei bine, venind într-o noapte către casă, Anna este martoră la una dintre crimele psihopatului. În stare de șoc, încearcă să fugă, însă este sunată de iubitul său exact în momentul nepotrivit. Urmărită de criminal,cade în apă de la o înălțime destul de mare și s-a lovit la cap.
 
Atunci când se trezește la spital, își dă seama că nu recunoaște pe nimeni și se înspăimântă când vede că fețele tuturor se schimbă de fiecare dată când își mută privirea.
 
Situația ei devine cu atât mai îngrijorătoare cu cât cel care o urmărea și din cauza căruia a căzut în apă este unul dintre cei mai de temut criminali ai momentului, recunoscut prin faptul că le taie gâtul victimelor, apoi le violează plângând. Mai mult, acesta nu încetează s-o vâneze, gândind că îl poate recunoaște.


 

Ulterior, însă, în mintea Annei, imaginea agresorului se confundă cu cea a iubitului ei și nu știe dacă nu cumva trăiește în pat cu… ucigașul.


 

Filmul „Feţe în mulţime“/„Faces in the Crowd“ (2011) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies