marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Înainte de-a deveni celebru, John Cena își potolea foamea la concursuri de mâncat

Viața de dinainte de faimă a multor celebrități nu e tocmai una de invidiat, ba chiar poate stârni mila multora.

Înainte de-a deveni celebru, John Cena își potolea foamea la concursuri de mâncat
Este și cazul talentatului actor John Cena care, înainte de-a deveni star al filmelor de acțiune, era atât de sărac, încât obișnuia să doarmă în mașină și să-și potolească foamea la celebrele concursuri americane de mâncat diverse alimente: fripturi, burgeri, hotdog, pizza… Asta deși avea deja un atestat sportiv!
 
„Nu am putut obține nicio validare cu acea bucată de hârtie pentru care am plătit. Acel certificat de patru ani de la Springfield College”, a mărturisit el. „Am venit aici în LA pentru a-mi folosi diploma și am eșuat...“, a povestit starul din „Peacekeeper“ în cadrul unei discuții cu actorul Kevin Hart, pentru emisiunea „Hart to Heart“.
 
Acum în vârstă de 46 de ani, John Cena își amintește cum a dormit în mașina sa, un Lincoln Continental din 1991, și a supraviețuit mâncând pizza la localuri care aveau oferte și concursuri de tipul „Dacă puteți mânca o pizza uriașă întreagă, o primiți gratuit“.


 

Pentru a nu face foamea o viață, având și un atestat în fitness în buzunar, s-a înscris însă la școala Ultimate Pro Wrestling și și-a făcut debutul în WWE în 2002. Însă chiar și așa a durat până să aibă rezultate evidente, viața răsplătindu-l pentru munca sa cu câștigarea a 16 campionate mondiale și, ulterior, cu statutul de unul dintre cel mai bine plătiți jucători profestioniști din istoria WWE.


 
Succesul târziu în viață a fost și unul dintre motivele pentru care a rămas un om modest. „Întreaga mea existență este un accident. Toată existența mea se bazează pe o serie de evenimente norocoase“, crede el.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies