marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Infidelă, drogată, Quasimodo! Chiar de ziua ei, Amber Heard e nevoită să facă față tirului acuzațiilor lui Johnny Depp

Fostul ei soț i-a intentat proces, după ce a dezvăluit pentru cotidianul "The Washington Post" că ar fi fost supusă la violențe conjugale.

Infidelă, drogată, Quasimodo! Chiar de ziua ei, Amber Heard e nevoită să facă față tirului acuzațiilor lui Johnny Depp
Actrița Amber Heard este, din nou, în centrul atenției – dar nu în cea mai bună lumină! La cinci ani de la pronunțarea divorțului de Johnny Depp, acesta a deschis un proces împotriva sa, în încercarea disperată de a-și reabilita numele, după ce ea l-a portretizat drept un soț drogat și violent.
 
Dezvăluirile de ambele părți din mariajul toxic al celor doi actori de la Hollywood au făcut deja înconjurul internetului și continuă să cutremure opinia publică. Pe de-o parte, Amber Heard îl acuză de consum de substanțe ilicite, nervozitate excesivă și violență domestică. De cealaltă parte, Johnny Depp și apropiații lui spun despre ea că ar fi o persoană fără scrupule, chitită să-l provoace mereu, care l-ar fi jignit în nenumărate rânduri și care și-ar fi înscenat acele lovituri care au dus la divorț.


 
„Este ciudat că, într-o zi eşti Cenuşăreasa, ca să spunem aşa, şi doar într-un sfert de secundă devii Quasimodo“ a fost doar una dintre frazele lui Johnny Depp care au șocat audiența procesului care se ține în Fairfax, în apropiere de Washington, și care a fost difuzat și online, pentru o maximă transparență.
 
În replică la acuzațiile de consum de droguri, Johnny Depp a povestit că Amber Heard a consumat droguri în timpul relației lor, inclusiv în ziua nunții. „Îi plăcea să consume MDMA și ciuperci.Toată gașca ei consuma MDMA”, folosind prima substanță de 20 de ori și ciuperci de șapte ori, spune el despre fosta lui soție.
 
Întrebat dacă și el a consumat droguri, Johnny Deep a declarat că nu a consumat MDMA, dar a recunoscut că a fumat marijuana.


Pe lângă asta, Amber Heard a suferit rușinea de-a fi expusă public într-un material video publicat de Depp pentru a demonstra că l-a înșelat, în timpul căsătoriei, cu actorul James Franco și cu miliardarul Elon Musk.
 
Astăzi, actrița din „3 Days To Kill“, „Drive Angry“, „The Rum Diary“ și „Aquaman“ împlinește 36 de ani. Dar e o aniversare amară, dată fiind expunerea de care are parte zilele acestea și pronosticurile nu tocmai favorabile cu privire la câștigarea acestui proces.
 
După divorțul de Johnny Depp, Amber Heard a devenit mama unei fetiţe pe nume Oonagh Paige, care a împlinit un an pe 9 aprilie, și este într-o relaţie cu fotografa Bianca Butti.
 
FOTO: Instagram, capturi video

Galerie foto


Modifică setările cookies