marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3: cum a fost creat un Tony Stark fals dupa ce Robert Downey Jr s-a accidentat la filmari, in ce scene apare dublura actorului

Lansat cu mare fast si avand un succes impresionant, Iron Man 3 ascunde un secret important despre rolul lui Robert Downey Jr.

Iron Man 3: cum a fost creat un Tony Stark fals dupa ce Robert Downey Jr s-a accidentat la filmari, in ce scene apare dublura actorului

 

Anul trecut, cand actorul s-a accidentat la glezna si a fost nevoit sa ia o pauza de sase saptamani pentru a se recupera, filmarile de la Iron Man 3 ar fi trebuit sa ia o pauza in acest timp, insa presati de timp, producatorii au decis sa nu se intample asta asa ca au creat un Robert Downey Jr. fals.

 

Daca in unele momente, echipa de productia a filmat anumite scene fara el, au existat secvente in care l-au creat pe Downey Jr. de la zero.

 

"Am fost capabili sa-l reconstruim pe Robert Downey Jr.cu ajutorul unui corp si a capturilor faciale pe care le-am obtinut dupa aceea", a explicat Chris Townsend, supervizorul VFX de la Iron Man 3, pentru IGN.

 

 

Una dintre scenele in care a fost folosit corpul dublu a fost cea de la final. Urmarind cursul firesc al evenimentelor, cei de la Weta au filmat scenele, apoi au implementat chipul lui Downey Jr. si l-au adaugat digital pe un alt corp.

 

Aceeasi tehnica a mai fost folosita la un alt film Marvel, Captain American: The First Avenger. Atunci, Chris Evans era protagonistul: pentru scenele de la inceput, in care soldatul Rogers se transforma in Captain America, in scenele in care apare foarte slab, au suprapus chipul actorului peste un alt corp.

 

 

Iron Man 3 a deveni primul mare blockbuster al anului, dupa ce a incasat peste 1 miliard de $ la nivel global, in doar 3 saptamani. Actorul de 48 de ani isi renegociaza contractul pentru The Avengers 2 si 3, insa nu este sigur daca va mai reveni intr-un alt film din seria Iron Man.

 


In noul film, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man ramane fara armura  care l-a consacrat si este nevoit sa se reinventeze si  sa redevina superoul iubit de toata lumea folosindu-se exclusiv de inteligenta si imaginatia sa debordanta. Dupa ce universul sau este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este in pericol de moarte, Tony Stark  il provoaca la o infruntare directa pe temutul terorist Mandarinul, bazandu-se pe costumele sale care integreaza tehnologie ingenioasa si care l-au ajutat in trecut sa invinga cei mai aprigi dusmani. 




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies