marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jack Reacher: noul film al lui Tom Cruise a fost cenzurat in SUA, ce scene violente au fost taiate 

Tragedia devastatoare in urma careia si-au pierdut viata 20 de copii intr-o scoala din Newtown, Connecticut a provocat reactii in lant si la Hollywood. Pe langa mesajele si indemnurile starurilor americane pentru legi mai dure in ceea ce priveste controlul armelor, unele studiouri au luat si decizii mai drastice. 

Jack Reacher: noul film al lui Tom Cruise a fost cenzurat in SUA, ce scene violente au fost taiate


Studiourile Paramount au decis sa "taie" cateva scene cu impuscaturi din materialele promotionale ale noului film cu Tom Cruise - Jack Reacher, o productie considerata violenta si sangeroasa. Producatorii au fost speriati de reactia publicului dupa masacrul in care si-au pierdut viata 27 de copii si adulti la o scoala din Newtown, Connecticut.


Nu este prima data cand industria de film americana reactioneaza in acest mod in urma unei astfel de tragedii. Dupa atacul armat la cinema, din iulie 2012, de la premiera lui "The Dark Knight Rises" din Colorado, drama "Gangster Squad", despre lumea mafiotilor din anii 40-50, a fost amanata si re-editata. Producatorii de la Warner Bros. au decis sa scoata complet o scena in care niste mafioti apar inarmati si incep sa traga din spatele ecranului in cei din sala de cinema.

 

 

Pe langa scenele taiate, premiera lui Jack Reacher. Un glont la tinta din New York a fost anulata in semn de respect pentru familiile celor 27 de victime ucise in atac. Filmul in care Tom Cruise este si producator va avea premiera in Romania pe 28 decembrie. Pana in prezent nu exista informatii cu privire la data unei eventuale reprogramari a premierei din Statele Unite. La inceputul acestei luni, lungmetrajul a fost lansat oficial in mai multe orase din Europa.

 

 


Jack Reacher, eroul seriei bestseller care ii poarta numele, creat de Lee Childs, trece granita genurilor si isi face debutul pe marele ecran in "Jack Reacher. Un glont la tinta". Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigas care a omorat sase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Cand politistii sunt siguri ca au pus mana pe suspect, acesta refuza sa scoata o vorba, in schimb le da o hartie pe care scrie atat: "Aduceti-l pe Jack Reacher!". Asa incepe o cursa contra cronometru pentru aflarea adevarului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher il va demonta piesa cu piesa luptandu-se cu un dusman la care nimeni nu se astepta.


O alta vizionare de film anulata tot din respect pentru victimele tragediei din Newtown, Connecticut a fost Django Unchained al lui Quentin Tarantino cu Jamie Foxx, Don Johnson si Leonardo DiCaprio in rolurile principale.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies