marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron, anuntul care va intrista milioane de fani: Avatar 2 se amana din nou. "Trilogia Avatar este foarte complexa". Care este noua data de lansare

Regizorul James Cameron a facut un anunt care ii va intrista pe fanii seriei Avatar. Daca va gandeati ca o sa vedeti Avatar 2 in 2016, mai aveti de asteptat. James Cameron a anuntat oficial ca va fi amanata lansarea urmatorului film, intrucat trilogia Avatar la care lucreaza este un proiect complex si necesita mai mult timp.

James Cameron, anuntul care va intrista milioane de fani: Avatar 2 se amana din nou. Trilogia Avatar este foarte complexa . Care este noua data de lansare

James Cameron planuieste sa filmeze simultan cele trei filme Avatar, apoi sa le lanseze unul pe an. Programul initial al filmelor era: Avatar 2 (2016), Avatar 3 (2017), Avatar 4 (2018).


Conform ABC, Avatar 2 va fi mutat abia in 2017, intrucat regizorul canadian considera ca nu va fi gata la timp. "Povestea devine din ce in ce mai complexa, mai ales ca lucrez la toate trei simultan. In timp ce filmam, lucram si la design" a spus acesta la un eveniment in Noua Zeelanda, acolo unde se afla alaturi de Peter Jackson, pentru a promvoa industria locala de film.
 

Cameron a mai spus  ca isi doreste sa aiba cele trei scenarii complete in aceasta luna, el fiind cel care conduce echipa de scenaristi. "Lucram simultan la trei scenarii. Povestea se va lega cursiv in toate. Am creat deja o parte din univers si din creaturi".

 

 

 

James Cameron a realizat in ultimele luni o serie de filmari subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria "Avatar", a carui actiune se va desfasura sub apa, si a lasat sa se inteleaga la inceputul acestui an ca este foarte tentat de ideea ca aceasta franciza sa fie alcatuita din patru filme.

 

 

Alaturi de el, pentru scenariile urmatoarelor filme se vor ocupa Josh Friedman, ( care s-a ocupat de scenariul serialului TV Terminator: The Sarah Connor's Chronicle), Rick Jaffa  siAmanda Silver (Rise of The Planet of The Apes) si Shane Salerno (Shaft, Savages). Conform celor de la Fox, filmarilor vor avea loc simultan, insa ramane de vazut cand se vor lansa cele trei filme, dupa ultima modificare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies