marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sharon Stone a propus în anii ’90 realizarea unui film Barbie, dar a fost luată în râs

Poate că a făcut furori în 2023, dar filmul despre cea mai iubită păpușă din lume era „pe masă” încă de acum 30 de ani.

Sharon Stone a propus în anii rsquo;90 realizarea unui film Barbie, dar a fost luată în râs
Este ceea ce a dezvăluit acum Sharon Stone, blonda perfecta a anilor ’90, care ar fi putut face cu brio acest rol la vremea la care l-a propus inițial.
 
Sharon Stone a menționat pentru prima oară despre asta într-un comentariu adresat actriței America Ferrera, la un filmuleț în care tânăra actriță își ținea discursul de mulțumire după ce a fost premiată la Critics Choice Awards 2024. „Mulțumesc Critics Choice pentru că m-a onorat cu premiul See Her Award. Sunt atât de bucuroasă pentru oportunitatea de a vorbi din inimă despre ce înseamnă pentru mine”, a notat ea în dreptul filmulețului, apreciat și de colegele sale de breaslă, Jessica Alba și Jena Ortega.
 

 
Sharon Stone, însă, a ținut să precizeze faptul că „Am fost râs afară de cei de la studio când am venit cu ideea Barbie în anii '90 ,cu sprijinul șefului de la Barbie. Cât de departe am ajuns, vă mulțumesc doamnelor pentru curajul și rezistența voastră”.



 
Tot înainte ca Greta Gerwig să realizeze filmul cu Margot Robbie, Anne Hathaway fusese cooptată pentru a o interpreta pe Barbie într-o versiune a peliculei, care nu s-a mai făcut. În 2016 s-a vorbit din nou despre film, cu Amy Schumer în rolul principal.


 
FOTO: Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies