marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jeffrey Dean Morgan îl înfruntă pe Mickey Rourke în Curierul

100.000 de dolari și 60 de ore pentru a livra o servietă. Dar câte minute îți rămân să-ți dai seama cine e adevăratul destinatar?

Jeffrey Dean Morgan îl înfruntă pe Mickey Rourke în Curierul
„Curierul” (Jeffrey Dean Morgan) locuiește într-un apartament abandonat, unde a adoptat un șoarece ca animal de companie. Când îl vizitează pe vechiul său prieten, Stitch, la sala de box, este contactat de un străin care îl însărcinează să livreze o valiză unui bărbat cunoscut sub numele de „Evil Sivle”. Străinul nu știe unde se află Sivle și îi explică faptul că adevărata sarcină este să îl găsească. 
 
I se spune clar că nu are libertatea de a refuza această misiune și că va fi ucis în caz de eșec. După ce străinul îi amenință pe cei dragi, Stitch își trimite familia să se ascundă. Curierul începe prin a sparge baza de date a FBI, iar atunci când are nevoie de un pilot, Stitch îi desemnează pe fiica sa adoptivă, Anna (Josie Ho). 

 

Încercările curierului de a-l găsi pe Sivle duc doar la crime. După ce un alt asociat al lui Sivle a fost ucis, poliția îl arestează pe curier. Spre surprinderea sa, acesta este eliberat în curând și află că clientul său nesolicitat lucrează pentru FBI, că valiza provine din Rusia și că Evil Sivle este un asasin. 


 
Din păcate, Stitch este ucis, Anna este abordată de FBI, iar curierul ajunge să fie capturat. Cumva, însă, reușește să se elibereze, iar căutările lui Evil Sivle îl duc într-un cazinou în care cântă un imitator al lui Elvis, Maxwell (Mickey Rourke), care vine să răstoarne toată realitatea știută de curier.
 
Filmul „Curierul”/„The Courier” (2012) este difuzat la Pro Cinema marți seara de la ora 20:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies