marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston suferă cumplit. Tatăl său, John Anthony Aniston, star al seriei "Days of Our Lives", a murit acum câteva zile

Cu durere în suflet, actriţa a postat o serie de fotografii din copilărie, ca tribut adus părintelui său, actorul John Anthony Aniston.

Jennifer Aniston suferă cumplit. Tatăl său, John Anthony Aniston, star al seriei Days of Our Lives , a murit acum câteva zile
Jennifer Aniston a postat, în premieră, o serie de fotografii din albumul său de familie, odată cu tristul anunţ al trecerii în nefiinţă a tatălui său.
 
„Dragul meu tată... John Anthony Aniston, ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace - și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11! Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum Te voi iubi până la sfârșitul timpului", a scris, îndurerată, Jennifer Aniston (53), alături de cele câteva instantanee în care apare alături de tatăl său, la diferite vârste.
 
John Anthony Aniston a murit vineri, la vârsta de 89 de ani. Faptul curios semnalat chiar de celebra sa fiică este că acesta s-a stins din viaţă într-o zi în care, potrivit numerologiei, fiind data de 11.11.2022, s-ar fi deschis un portal energetic şi spiritual foarte puternic.

 
Totodată, decesul tatălui ei vine după ce Jennifer Aniston a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei "Allure", despre durerea provocată de divorțul părinților ei și despre faptul că și-a iertat atât mama, cât și tatăl, mai târziu în viață.
 
La fel ca Jennifer, şi John Anthony Aniston a fost actor, cunoscut mai ales pentru rolul lui Victor Kiriakis din serialul "Days of Our Lives", pe care l-a jucat din iulie 1985. Rolul i-a adus o nominalizare la premiul Daytime Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic în 2017 și a primit un premiu Daytime Emmy Lifetime Achievement Award în 2022.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies