marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, apariție sexy la ultima ediție a emisiunii lui Ellen DeGeneres

Prietenă și confidentă a vedetei de televiziune, actrița nu putea lipsi de la ultima ediție a „The Ellen DeGeneres Show“

Jennifer Aniston, apariție sexy la ultima ediție a emisiunii lui Ellen DeGeneres
A venit momentul ca Ellen DeGeneres să-și ia „La revedere!“ de la publicul său, după 19 ani de emisiune. Și nu orice emisiune! „The Ellen DeGeneres Show“, formatul de succes cu 171 de nominalizări la Premiile Emmy, concretizate în 61 de trofee, și cu o audiență de 2,5 milioane de telespectatori zilnic – fără a-i pune la socoteală și pe cei de pe YouTube și alte platforme de streaming online!
 
DeGeneres avea în plan să încheie emisiunea încă din 2019, dar și-a tot prelungit contractul. Numai că, scandalul apărut anul trecut, când câțiva dintre angajați au dezvăluit unele nereguli de culise, au dus la scăderea până la jumătate a audiențelor și un oprobriu public pentru Ellen, care și-a tot pregătit ieșirea din scenă.
 
Joi, ea a filmat ultima ediție a show-ului său, avându-le în platou alături de e ape Jennifer Aniston, Pink și Billie Eilish.

 

Relația lui Ellen DeGeneres cu Jennifer Aniston este una specială, cele două fiind bune prietene și confidente. Dar alegerea de-a o avea în program a ținut cont și de un alt aspect: faptul că actrița a fost prima invitată a formatului, la lansarea din 2003. Era, deci, firesc ca tot cu ea să se și încheie povestea „The Ellen DeGeneres Show“.

 
Îmbrăcată într-o salopetă neagră, cu bretele subțiri și decupaje în zona bustului, Jennifer Aniston a intrat în platoul emisiunii fluturându-și pletele blonde și salutând publicul.


 

După ce au depănat unele amintiri, Ellen DeGeneres a întrebat-o ce crede că ar trebui să facă după încheierea emisiunii. „Mi-ar plăcea să te întorci la stand-up, mi-ar plăcea să te văd jucând… Aș putea să te angajez chiar eu, că am nevoie de oameni care să-mi facă treburile prin casă“, a spus ea, pe un ton glumeț.
 
În același spirit, Aniston i-a făcut și un cadou lui Ellen, un covoraș de intrare pe care scria „Mulțumesc pentru amintiri“ – în oglindă cu primul cadou oferit la prima emisie, în 2003, tot un covoraș de intrare, pe care scria „Bun venit!“.

 
La final, Ellen DeGeneres a ținut un discurs, în care le-a mulțumit echipei, colaboratorilor și fanilor, dar a lăsat și o portiță deschisă pentru noi proiecte. „Am intrat aici acum 19 ani şi am spus că este începutul unei relaţii. Iar azi nu este sfârşitul acestei relaţii, ci o perioadă de odihnă. Voi veţi putea urmări alte show-uri iar eu s-ar putea să mă întâlnesc cu alt public“, a spus DeGeneres în discursul său de despărţire.
 
FOTO: capturi video

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies