marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Love Hewitt a scris cele două cântece din filmul Taxiul destinului, difuzat în seara aceasta

„If only” a rămas un film de referință în rândul peliculelor de dragoste.

Jennifer Love Hewitt a scris cele două cântece din filmul Taxiul destinului, difuzat în seara aceasta
Cu o temă deloc nouă – o zi care se repetă cumplit la nesfârșit, până când eroul principal reușește să găsească o soluție salvatoare – , filmul lui Gil Junger îi aduce împreună pe Jennifer Love Hewitt și pe Paul Nicholls într-un duet romantic care a făcut furori atunci când a fost lansat.
 
Practic, doi îndrăgostiți se ceartă, iar rezultatul este că fata pleacă plângând și, atunci când se urcă într-un taxi, acesta este lovit fatal de o altă mașină. Toate regretele lui Ian (Paul Nicholls) și toată acea buclă temporală care se formează și în centrul căruia se află acesta fac ca marea iubire ce i-o poartă Ian tinerei Samantha (Jennifer Love Hewitt) să forțeze destinul ca povestea lor de dragoste să aibă un alt deznodământ.


 

Interesant este că două dintre piesele pe care eroina le interpreta, „Love Will Show You Everything” și ”Take My Heart Back” – unul fiind în lucru la momentul decesului – au fost realmente scrise de Jennifer Love Hewitt. 



 

 
Deși majoritatea oamenilor sunt probabil mai familiarizați cu cariera de actriță a lui Hewitt, ea a avut și o carieră în muzică, chiar înainte de a începe să apară în roluri importante pe ecran. Hewitt a înregistrat și lansat primul ei album, „Love Songs”, în Japonia, când avea doar 12 ani. De asemenea, a susținut turnee în Japonia. Ulterior, a semnat cu Atlantic Records, care i-a scos două albume („Let's Go Bang” din 1995 și „Jennifer Love Hewitt” din 1996), după care a mai lansat unul „BareNaked”, înainte de-a renunța la cariera concertistică.


 

De asemenea, ea poate fi auzită cântând într-un alt film al său, „I Still Know What You Did Last Summer”, iar melodia  „How Do I Deal” a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului.



 

 
Filmul „Taxiul destinului“/„If Only“ (2004) este difuzat la Pro Cinema vineri seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:30.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies