marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zac Efron spitalizat după un incident în piscină în Ibiza

Actorul se recuperează după ce a fost tratat la un spital spaniol în urma a ceea ce reprezentantul său a numit un „incident minor de înot” în timpul unei excursii la Ibiza.

Zac Efron spitalizat după un incident în piscină în Ibiza
Zac Efron se recuperează după un incident într-o piscină în timpul unei călătorii în Spania, care l-a băgat în spital.
 
Starul din „High School Musical” a fost dus la un centru medical ca măsură de precauție după un „incident minor de înot” la o vilă de pe insula Ibiza în noaptea de 2 august, a declarat reprezentantul său pentru TMZ. Publicația a informat că Efron a fost externat în dimineața zilei următoare, 3 august, și că se simte bine în prezent.



 

 
E! News a contactat echipa actorului din „Baywatch” pentru a comenta, dar nu a primit răspuns.
 
Zac Efron, în vârstă de 36 de ani, care a suferit și în 2013 un accident la el acasă, soldat cu maxilarul zdrobit, a fost în vacanță în insulele spaniole în ultimele două săptămâni. Pe 1 august, cu o zi înainte de incidentul din piscină, i s-a alăturat lui Martin Garrix pe scenă, în spatele cabinei DJ-ului, la spectacolul artistului olandez de la Ushuaïa Ibiza.



 

 
„Ca în fiecare săptămână, Martin Garrix a oferit un spectacol excepțional care ne-a lăsat pe toți înmărmuriți”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Instagram a clubului de pe plajă, alături de fotografii și videoclipuri din timpul serii. „Mai mult, Zac Efron i s-a alăturat pe scenă în timpul piesei «Smile»“, aflăm via Instagram.
 
Efron, care a jucat rolul unui DJ în filmul de comedie „We Are Your Friends” din 2015, a venit în Europa în iulie și a ajuns în Ibiza, unde a petrecut cu un grup de prieteni pe un iaht în largul coastei insulei vecine Formentera, după cum informează publicația spaniolă „Diario de Ibiza”. Mai înainte de asta, a fost văzut în Spania, apoi pe insula grecească Mykonos, după care a participat la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris.



FOTO: Instagram


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies