marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock a împlinit 60 de ani, la un an după ce și-a pierdut iubirea vieții ei

Actrița americană și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare într-o mare discreție, ea încă purtând doliu după moartea partenerului ei, Bryan Randall.

Sandra Bullock a împlinit 60 de ani, la un an după ce și-a pierdut iubirea vieții ei
Într-un an plin de schimbări și emoții amestecate, Sandra Bullock suflă în lumânări pentru a 60-a aniversare. Actrița, cunoscută pentru carisma și talentul ei, s-a confruntat cu una dintre cele mai dificile provocări din viața ei: pierderea partenerului. În ciuda durerii, Sandra a găsit puterea de a merge mai departe și continuă să inspire milioane de oameni.
 
„Ea se simte bine acum. Copiii ei sunt minunați. Este foarte fericită că îi are”, a comentat o sursă pentru „People” despre actrița care a împlinit pe 26 iulie 60 de ani și care a stat departe de public timp de câțiva ani. Fără rețele sociale publice sau proiecte în pregătire, actrița anunțase că va lua o pauză în carieră.
 
Pe lista realizărilor sale se află interpretarea sa din „The Blind Side” (2010), a câștigat un Oscar, un Glob de Aur și un Screen Actors Guild Award (SAG). În plus, actrița a fost inclusă în clasamentul celor mai bine plătite și mai influente de la Hollywood, consolidându-și statutul de una dintre cele mai iubite vedete din industrie.




În plan personal, Sandra Bullock părea să-și fi găsit fericirea alături de Bryan Randall, un fost model născut în Portland, în 1969, care ulterior a trecut de partea cealaltă a camerei și a excelat în lumea fotografiei, înființându-și propria companie, Bryan Randall Photography, unde s-a specializat în portrete și scene în aer liber. De altfel, tot așa a cunoscut-o pe Sandra Bullock. În 2015 a fost angajat să fotografieze ziua de naștere a fiului actriței, Louis.
 
Sandra și Bryan nu s-au căsătorit niciodată, însă de-a lungul relației lor cei doi au păstrat discreția și au rămas împreună timp de opt ani, până la tragica lui moarte din 2023, în urma unei îndelungi lupte cu scleroza multiplă amiotrofică.



 

 
Despre relația ei cu Bryan Randall, Sandra a comentat: „Am găsit iubirea vieții mele... Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, ca parte a unei conversații lungi și intense din punct de vedere emoțional la „Red Talk”. Sandra Bullock este mama a doi copii adoptați: Louis Bardo și Laila Bullock.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies