marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jenny Ortega a purtat la Gala Emmy o rochie realizată în 600 de ore

În plin sezon al galelor de premiere în cinematografie, actrița din serialul „Wednesday” a făcut senzație pe covorul roșu de la Emmy Awards.

Jenny Ortega a purtat la Gala Emmy o rochie realizată în 600 de ore
Aplauze și admirație pentru a doua doua cea mai tânără femeie nominalizată vreodată la Premiile Emmy! Jenny Ortega și-a făcut debutul la această gală, organizată la Teatrul Peacock din Los Angeles, nu în negru, așa cum poartă celebrul său personaj din serialul Netflix „Wednesday”, ci într-o rochie Dior, ca o adevărată simfonie florală. 
 
Întâmpinată pe covorul roșu de reporterii de la E! Entertainment, Jenny Ortega a dezvăluit că rochia ei a necesitat aproximativ 600 de ore pentru a fi realizată, fiind cusută manual. „Cred că din cauza tuturor mărgelelor mici a necesitat foarte multă muncă. Mă simt foarte, foarte emoționată. Este ca o operă de artă, nu vreau să o stric“, a declarat ea, pășind cu grijă spre sala în care avea loc decernarea premiilor.


 
Nominalizată la categoria Actriță principală remarcabilă într-un serial de comedie, pentru rolul său din „Wednesday”, Jenny Ortega a apărut pe aceeași listă alături de Christina Applegate („Dead to Me”), Quinta Brunson („Abbott Elementary”), Rachel Brosnahan („The Marvelous Mrs. Maisel”) și Natasha Lyonne („Poker Face”). 


 
Totodată, ea e a doua cea mai tânără femeie nominalizată vreodată la această categorie, fiind cu trei ani mai mare decât Patty Duke, care avea 17 ani când a fost recompensată pentru „The Patty Duke Show” în 1964. 


 

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies