marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Ruffalo și Joaquin Phoenix au locuit împreună în timp ce filmau pentru Reservation Road

O experiență care i-a apropiat pe cei doi actori în 2007 și despre care își amintesc cu drag.

Mark Ruffalo și Joaquin Phoenix au locuit împreună în timp ce filmau pentru Reservation Road
Mark Ruffalo, în vârstă de 56 de ani, a apărut în cel mai recent episod al serialului „Hot Ones” de pe YouTube pentru promovarea noului său film, „Poor Things”. În timpul interviului cu gazda Sean Evans, el a vorbit despre perioada în care a locuit cu Joaquin Phoenix în timp ce au filmat împreună drama „Reservation Road”, în 2007.
 
„Este un bucătar grozav și m-a inițiat în gastronomia vegană, așa că gătea tot timpul și a fost un coleg de cameră nemaipomenit”, a spus Mark Ruffalo. „Era genul de coleg de cameră care, când era plecat, îți dădea mesaj să te întrebe dacă ai nevoie de ceva. Plus că era mereu ordonat, lăsa locul curat, cu toate vasele spălate și are și un simț al umorului grozav“, a adăugat Ruffalo despre fostul său coleg de cameră.


 
În „Reservation Road”, Mark Ruffalo și Joaquin Phoenix au jucat rolul taților Dwight și, respectiv, Ethan, ale căror vieți se împletesc după ce Dwight îl lovește mortal cu mașina pe fiul lui Ethan într-un accident stupid. Filmul urmărește încercările personajului lui Phoenix de a-l aduce în fața justiției pe bărbatul care i-a ucis fiul și lupta morală a lui Dwight de a-și asuma responsabilitatea pentru incident.

 

 
Filmul „Reservation Road“ (2007) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies