marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Biel, 50 Cent, Samuel L. Jackson și Brian Presley trebuie să reziste Acasă printre cei curajoşi

După o viață trăită pe front, departe de cei dragi, testul final al curajului va fi întoarcerea acasă.

Jessica Biel, 50 Cent, Samuel L. Jackson și Brian Presley trebuie să reziste Acasă printre cei curajoşi
Regizat de Irwin Winkler, câștigătorul premiului Oscar, filmul este povestea unor soldați americani (Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Curtis Jackson-50 Cent și Brian Presley) care se întorc acasă din Irak. 
 
La scurt timp după ce află că unitatea lor se va întoarce acasă, un grup de soldați americani sunt trimiși într-o ultimă misiune umanitară. Ei trebuie să livreze medicamente unui sat irakian izolat. Din nefericire, în drum spre sat, ei sunt prinși într-o ambuscadă de către insurgenți. Celelalte vehicule din convoi sunt blocate pe o străduță îngustă și astfel se văd nevoiți să se lupte cu atacatorii. Câteva mașini care se află în spatele convoiului reușesc să scape, luând-o pe o străduță laterală, dar dau piept cu un dispozitiv exploziv, ascuns în trupul unui câine mort. Unul dintre soldați moare, iar cei care rămân în viață se confruntă cu sechele fizice și psihice. 


 
Întorși acasă, în Statele Unite, soldații trebuie să dea uitării trecutul dureros și să se adapteze vieții civile. Numai că amintirile, traumele, rănile fizice sau sufletești nu le dau pace.
 
Nominalizată la un Glob de aur pentru coloana sonoră, pelicula beneficiază de muzica și versurile lui Sheryl Crow, care a scris special piesa „Try Not to Remember“.


 

 
Filmul „Acasă printre cei curajoși“/„Home of the Brave“ (2006) este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 22:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies