marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joe Wright, favorit pentru a regiza Fifty Shades of Grey, adaptarea romanului erotic care a devenit un fenomen in intreaga lume

Hollywood Reporter sustine ca regizorul Joe Wright ("Anna Karenina, "Atonement") ar fi pe lista scurta a favoritilor pentru adaptarea romanului erotic "Fithy Shades of Grey".

Joe Wright, favorit pentru a regiza Fifty Shades of Grey, adaptarea romanului erotic care a devenit un fenomen in intreaga lume

Cei de la Focus si Universal au platit 8 milioane de dolari pentru drepturile de ecranizare ale romanului Fifty Shades of Grey, scris de E.L. James si in acest moment este unul dintre cele mai discutate proiecte de la Hollywood.


Regizorul Joe Wrigh este printre favoriti pentru a se ocupa de film. Acesta a mai lucrat cu Focus la alte 4 filme: Anna Karenina, Hanna, Atonement si Pride & Prejudice. Momentan, nu s-a oferit nici o declaratie oficiala, insa surse apropiate studiourilor sustin ca Joe Wright este favorit.

 

Fifty Shades of Grey a devenit un fenomen mondial si face parte dintr-o trilogie de carti scrisa de E.L. James. Universal si Focus au dus o adevarata batalie pentru a obtine drepturile de ecranizare. Pe lista regizorilor dorit se mai afla Bennett Miller, Patty Jenkisns sau Gus van Sant. Saptamanile trecute, s-a zvonit ca Alex Pettyfer ar fi dat proba pentru un rol in film, insa informatia nu a fost confirmata. Actorul a facut senzatie in Magic Mike, drama despre stripperi a lui Steven Soderbergh. Si acolo, actorul a avut parte de scene fierbinti si nuditate.

 

Rolurile Anastasiei si al lui Christian sunt printe cele mai ravnite la Hollywood. Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian si a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor.

 

Pentru Anna au fost speculate nume ale unor actrite ca Angelina Jolie, Emma Stone, Emma Watson, Kristen Stewart, Nina Dobrev, Lily Collins, Amanda Seyfried, Blake Lively, Olivia Wilde. Recent Mila Kunis si-a exprimat dorinta de a juca in acest film.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies