marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

John Travolta a pilotat personal avionul cu ajutoare pentru victimele uraganului

Actorul își demonstrează încă o data generozitatea și solidaritatea cu cei care și-au pierdut tot avutul din cauza urgiei naturii.

John Travolta a pilotat personal avionul cu ajutoare pentru victimele uraganului
La fel ca în urmă cu șase ani, când el și soția sa, regretata actriță, Kelly Preston, au sărit în ajutorul victimelor uraganului Katrina, mergând cu avionul personal să transporte alimente și obiecte necesare sinistraților, John Travolta a urcat din nou la manșa aparatului său de zbor, pentru a împărți ajutoare victimelor uraganului Ian, care a „măturat“ săptămâna trecută statul Florida.
 
El a transmis un mesaj chiar de pe pista aeroportului Fort Meyers, spunând că tocmai a ajuns „cu alimente și alte bunuri pentru cei care au fost evacuați din calea uraganului“ și că toți cei care vor să dea o mână de ajutor să îi contacteze pe cei de la volunteerflorida.org. Mesajul lui a fost imediat recepționat, iar fanii săi internauți s-au grăbit să-i aprecieze postarea sau chiar să-i mulțumească în comentarii pentru implicarea sa, chiar dacă unii îi scriau din alte colțuri ale lumii, precum Europa, Canada, Hawaii ori Australia.
 

John Travolta

are permis de pilot de Airbus peste 40 de ani și, la cei 68 de ani ai săi, tocmai a primit licența de-a pilota și aparate 737. De altfel, el este și cel mai cunoscut pilot dintre starurile de la Hollywood, având în proprietate și un hangar impresionant, cu șapte aparate de zbor: un Bombardier Challenger 601, un Boeing 727, un Eclipse 500, un Dassault Falcon 900 și trei Gulfstream jets.
 
FOTO: captură video

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies