marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, maestrul magiei: actorul de 50 de ani se afla in negocieri pentru a-l juca pe Houdini intr-un film produs de Lionsgate

Actorul american Johnny Depp negociaza cu studiourile Lionsgate pentru a interpreta rolul principal intr-un film dedicat magicianului Harry Houdini, care se va intitula "The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero" si va fi regizat de Dean Parisot.

Johnny Depp, maestrul magiei: actorul de 50 de ani se afla in negocieri pentru a-l juca pe Houdini intr-un film produs de Lionsgate

Actorul hollywoodian, in varsta de 50 de ani, filmeaza in aceasta perioada pentru "Black Mass", un film in care joaca rolul celebrului gangster american Whitey Bulger, relateaza allocine.fr.


Filmul "The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero", realizat pe baza unei carti despre magicianul american Harry Houdini, scrisa de William Kalush si Larry Sloman, nu va fi insa unul biografic, ci unul de aventuri, in stilul francizei "Indiana Jones", precizeaza publicatia The Hollywood Reporter.


Maestru al evadarilor spectaculoase si al magiei, Houdini va fi ecranizat ca un aventurier care exploreaza pe parcursul vietii sale universurile oculte. "The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero" se adauga listei impresionante de filme cu Johnny Depp deja turnate ("Mortdecai", "Into the Woods") si in dezvoltare ("Black Mass" si "Piratii din Caraibe 5").Reprezentantii studiourilor Lionsgate doresc ca filmarile pentru acest lungmetraj sa inceapa in luna noiembrie si au amanat cu cateva luni filmarile pentru "Piratii din Caraibe 5". Johnny Depp a putut fi vazut in curand pe marile ecrane in SF-ul "Transcendence".

 

 

 

 


Harry Houdini pe numele adevarat Ehrich Weisz, a fost un magician american de origine evreiasca si maghiara, actor si producator de film. Harry Houdini, nascut pe 24 martie 1874, la Budapesta, a fost una dintre figurile legendare ale iluzionismului. Numele lui era asociat intotdeauna cu intamplari iesite din comun, eliberari spectaculoase si cascadorii care sfidau moartea. Chiar daca Houdini a murit in 1926, oamenii isi mai amintesc de el atunci cand sunt rugati sa mentioneze numele unui faimos magician.

 

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies