marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp: Studiourile Disney au vrut sa-l concedieze din cauza rolului care le-a adus 3 miliarde de dolari

Intr-un interviu rar oferit pentru Larry King la CNN, Johnny Depp a dezvaluit cum a fost la un pas sa fie dat afara de imperiul Disney pentru care a facut incasari de 3 miliarde de dolari.

Johnny Depp: Studiourile Disney au vrut sa-l concedieze din cauza rolului care le-a adus 3 miliarde de dolari

Unul dintre cele mai populare, iubite si fascinante personaje produse de filmul american in ultimul deceniu - Capitanul Jack Sparrow - nu i-a convins la inceput pe cei de la Disney - studiourile producatoare ale francizei Piratii din Caraibe.

In mod uimitor, producatorii s-au temut ca personajul nu va fi inteles si chiar au luat serios in considerare ideea de a pune subtitrari in engleza primei pelicule din serie.


"Nu au putut sa inteleaga ce faceam si au vrut sa ma concedieze. Nu intelegeau personajul, modul in care il interpretam eu si se gandeau sa-l subtitreze" a dezvaluit actorul de 48 de ani. 8 filme au depasit in istorie pragul de UN miliard de dolari: Johnny Depp e cel mai mare star de box office 

Cu toate astea, cel care i-a interpretat pe Edward Scissorhands si Donnie Brasco nu pare sa fi fost prea deranjat de atitudinea celor de la Disney.


"Inainte de primul film din seria Piratilor - cel din 2003 - eram considerat otrava pentru box office. Mi-am construit o cariera pe 20 de ani de esecuri" a surprins Johnny Depp care a numit Edward Scissorhands rolul crucial al carierei sale. "In termeni de tranzitie a fost cel mai important film pe care l-am facut"

Actorul a povestit si despre cum a lucrat intr-o benzinarie pe vremea cand nu era un star si voia sa ajunga cantaret. "Era o vreme cand nu stiam nimic. Purtam tricouri, lucram in benzinarii si dupa 20 de ani de filme fara succes la public fac unul de pe seama caruia pot sa-mi cumpar o insula. E ironic!"


Johnny Depp  lansaeaza in aceasta perioada noul sau film The Rum Diary, in care joaca pentru a doua oara un personaj inspirat de Hunter S. Thompson. Filmul ajunge in Romania pe 25 noiembrie 2011.

 



Modifică setările cookies