marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts, hărțuită la filmările pentru Magnolii de oțel

O dezvăluire făcută de actrița Sally Field readuce în prim-plan o poveste mai veche din culisele Hollywoodului.

Julia Roberts, hărțuită la filmările pentru Magnolii de oțel
Julia Roberts nu s-a plâns niciodată de vreun coleg sau regizor, deși suntem convinși că superba roșcată din „Pretty Woman” a avut parte și de situații stânjenitoare în care a fost pusă de bărbații cu care a lucrat, de-a lungul carierei.
 
Aflăm, însă, despre un asemenea episod de la o colegă de-a sa de platou, actrița Sally Field, care făcea parte din distribuția filmului „Magnolii de oțel”/„Steel Magnolias”, pelicula din 1989 pentru care Julia Roberts a și fost nominalizată la Oscar. Potrivit lui Sally Field, Roberts a fost supusă unei hărțuiri „îngrozitoare” pe platourile de filmare de către regizorul Herbert Ross, nemulțumit că prestația ei nu se ridica la nivelul lui Field și al celorlalte VIP-uri din cast, Shirley MacLaine și Dolly Parton


 
„Herbert îmi dădea destul de multă libertate. Dar a fost foarte, foarte dur cu Julia. A fost un moment când ne-am adunat cu toții în jurul Juliei, pentru că era un copil atunci. Abia intrase în industrie. Ea era pur și simplu minunată, dar el nu vedea asta. A fost îngrozitor, a povestit Sally Field, care mereu îi lua apărarea Juliei în fața regizorului.
 
Întrebată dacă regizorul se comporta la fel și cu ea, veterana actriță a răspuns că „Nu a îndrăznit. Nu mă deranjează să mi se facă observații, dar vor răbufni dacă nu au sens pentru mine. Poate că sunt mică, dar sunt o războinică”



La un moment dat, și Julia Roberts a admis că a fost o problemă la filmările pentru „Magnolii de oțel”: „Am fost uimită de cum m-a făcut să mă simt”, a spus ea despre Herbert Ross, care  murit în 2001, în New York, la vârsta de 74 de ani, din cauza unei insuficiențe cardiace.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies