marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Beckinsale este eroina salvatoare din Lumea de dincolo

Când omenirea descoperă existența speciilor de vampiri și lycani, se declanșează un război acerb. 

Kate Beckinsale este eroina salvatoare din Lumea de dincolo
La 12 ani de când oamenii au devenit conștienți de existența vampirilor și a Lycanilor, un program de studiere și de potențială exploatare a puterilor acestora degenerează în curând într-un genocid total și, la scurt timp, Selene (Kate Beckinsale) și Michael sunt capturați de oameni și trimiși într-o închisoare criogenică controlata de oameni. Din cauza trăsăturilor sale vampirice îmbunătățite, Selene este întemnițată în suspensie criogenică.
 
În timp ce era înghețată, ambele specii au fost vânate până la limita extincției, însă cumva Selene reușește să scape din închisoare și află că nu doar ea e fugară. Acum, Selene are unele viziuni, care o conduc către David (Theo James), un tânăr vampir care o urmărea, și își croiește drum prin haita de Lycani către a doua evadată: o tânără speriată și confuză (India Eisley), care se dovedește a fi fiica sa și a lui Michael, care a dezactivat capsula mamei sale.


 
Mușcată de un Lycan, fata e în pericol, iar Selene e mai hotărâtă ca oricând să ucidă cât mai mulți Lycani, care, sub aparență umană, conduceau de fapt și închisoarea din care ea a evadat.


 
Filmul „Lumea de dincolo: Trezirea la viață“/„Underworld: Awakening“ (2012) este difuzat la Pro Cinema marți seară de la ora 23:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies