marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actrita britanica Kate Winslet va primi, pe 17 martie, la Los Angeles, o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Kate Winslet va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood


La ceremonia de dezvelire a stelei, care va avea loc in fata Hotelului W Hollywood, de pe Hollywood Boulevard, vor fi prezenti regizorul James Cameron, regizorul filmului "Titanic", in care Kate Winslet a jucat rolul principal, si actrita Kathy Bates, colega de distributie a actritei din acelasi lungmetraj, informeaza contactmusic.com.


"Suntem atat de fericiti ca actrita Kate Winslet va fi aici, pe faimosul nostru bulevard al viselor, primindu-si steaua binemeritata. Am vazut-o pe Kate stralucind in atatea roluri, iar fanii din intreaga lume au asteptat cu nerabdare sosirea acestei zile speciale", a declarat Ana Martinez, producatoare ceremoniilor de pe Walk of Fame.

 

 


Kate Winslet, in varsta de 38 de ani, este cunoscuta pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland".

 


Actrita britanica a fost preferata criticilor in ultimii ani, primind, in 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei sot.
 


Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies