marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Labor Day: Kate Winslet si Josh Brolin traiesc o poveste de dragoste interzisa

S-a lansat primul trailer pentru dram Labor Day, cu Kate Winslet si Josh Brolin. Filmul, promovat intens la festivaluri, se anunta un posibil candidat la Oscaruri.

Trailer pentru Labor Day: Kate Winslet si Josh Brolin traiesc o poveste de dragoste interzisa

 

Jason Reitman (“Up In The Air”, “Juno”, “ Thank You For Smoking ”) a scris si regizat o drama ce se petrece in SUA, la inceputul anilor ’80. Filmul e o ecranizare a romanului “Labor Day”, scris de Joyce Mayner, autoare celebra pentru faptul ca a avut in adolescenta o relatie cu scriitorul J.D. Salinger .

 

 

Primul trailer anunta un film captivant, cu interpretari puternice si care ar putea fi nominalizat la Oscar. Criticii au scris ca regizorul Jason Reitman a facut un pas inainte cu acest film, care nu are umorul negru caracteristic stilului sau regizoral, ci este o drama intensa.

 

Kate Winslet este Adele, o fosta dansatoare divortata, fragila din punct de vedere emotional si cu inima franta, care il creste singura pe fiul ei Henry in localitatea Holton Mills din New Hampshire si este foarte rar induplecata de baiatul ei in varsta de 13 ani sa iasa din casa. Existenta Adelei se schimba radical atunci cand  de baiat se apropie  un vagabond cu o rana sangeranda. Barbatul care sangereaza are nevoie de ajutor. El nu pune o intrebare, ci afirma acest lucru. Astfel acesta  ii cere ajutor si adapost.Daca il ajuta sau chiar ei sunt ostatici, este o intrebare chiar si pentru acestia. Personajul lui Brolin, Frank Chambers, da semne de afectiune fata de  mama si fiul ei speriat, dar nenumaratele reportaje de la TV il descriu ca fiind periculos si nu se stie exact cum a ajuns initial in inchisoare.

 

Daca il ajuta sau chiar ei sunt ostatici, este o intrebare chiar si pentru acestia. Personajul lui Brolin, Frank Chambers, da semne de afectiune fata de  mama si fiul ei speriat, dar nenumaratele reportaje de la TV il descriu ca fiind periculos si nu se stie exact cum a ajuns initial in inchisoare.

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies