marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley trăiește o Adolescenţă întârziată

Când o tânără nu se simte pregătită să-și ia viața în mâini, preferă să se refugieze într-un spațiu în care i se pare că poate să țină timpul pe loc.

Keira Knightley trăiește o Adolescenţă întârziată
În plină criză a vârstei mijlocii, Megan (Keira Knightley) se panichează când iubitul ei o cere în căsătorie și își minte iubitul că pleacă într-o scurtă vacanță.

În realitate, ea ajunge să se ascundă în casa noii sale prietene, o adolescentă de 16 ani, Annika (Chloë Grace Moretz), care locuiește cu tatăl ei, Craig (Sam Rockwell). Evident că lui Craig i se pare mai mult decât ciudată toată această situație, chiar dacă, la rândul lui, ajunge să recunoască faptul că și pentru el trecerea la maturitate a fost dificilă.


Și, cumva, între petrecerile cu adolescenți, ieșirile în oraș și sesiunile de machiaj colorat, Megan ajunge să se integreze în familia lui Craig, cât acesta să-i spună că poate sta oricât își dorește. Iar situația devine chiar mai complicată, atunci când cei doi adulți realizează că au aceleași dileme, dar și aceleași plăceri.

Inițial, în locul Keirei Knightley, Anne Hathaway a fost distribuită în rolul principal, dar aceasta a fost nevoită să renunțe la proiect din cauza programului prea încărcat, ea filmând în paralel pentru „Song One“ (2014) și „Interstellar“ (2014). 


 


Filmul „Adolescență întârziată“/„Laggies“ (2014) este difuzat la Pro Cinema duminică seară, de la ora 22:30.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies