marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley va juca alaturi de Chris Pine in "Jack Ryan", un film regizat de Kenneth Brannagh, inspirat de romanele politiste scrise de Tom Clancy

Actrita britanica este in negocieri pentru a obtine rolul principal feminin din "Jack Ryan", un thriller produs de Paramount Pictures.

Keira Knightley va juca alaturi de Chris Pine in Jack Ryan , un film regizat de Kenneth Brannagh, inspirat de romanele politiste scrise de Tom Clancy

 

Keira Knightley este actrita favorita pentru a aparea alaturi de Chris Pine in thrillerul Jack Ryan, pe care producatorii intentioneaza sa-l transforme intr-o franciza. Keira are deja o experienta bogata in ceea ce priveste seriile de succes, dupa ce a jucat in Piratii din Caraibe.


Aceasta ar fi prima colaborare dintre Knightely si regizorul Kenneth Branagh, care va apare si el in film, in rol secundar. Pentru rolul feminin, Branagh le-a mai avut in vizor pe Evangeline Lilly si Felicity Jones, insa Keira are cele mai multe sanse, fiind preferata si de producatori.

Jack Ryan este un thriller despre un fost soldat devenit analist financiar pe piata economica din Moscova, interpretat de Chris Pine, care descopera un complot murdar pus la cale de angajatorul sau pentru a subrezi economia Statelor Unite ale Americii. Acesta este nevoit sa lupte in contra timp pentru a impiedica un eventual atact terorist, dar si pentru a-si salva sotia, care va fi interpretate de Keira Knightley.

Filmul este un prequel la seria de carti Jack Ryan, scrisa de Tom Clancy. In filme inspirate de romanele acestuia au mai jucat Ben Affleck, Alec Baldwin sau Harrison Ford. 

Scenariul este scris de Adam Cozad si Anthony Peckham, iar filmarile ar trebuie sa inceapa luna viitoare.

Keira Knightley pregateste pentru acest sfarsit de an unul dintre cele mai grele filme din cariera sa, Anna Karenina, film vazut de presa straina ca fiind printre marile favorite la Oscarurile din 2013.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies