marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knigthley si Scarlett Johansson sunt de nerecunoscut intr-un pictorial spectaculos. Patru decenii de moda recreate de 4 actrite celebre

Scarlett Johansson, Keira Knightley, Rooney Mara si Mia Wasikowska s-au transformat spectaculos pentru revista W, intr-o sedinta foto speciala, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de cand s-a lansat revista.

Keira Knigthley si Scarlett Johansson sunt de nerecunoscut intr-un pictorial spectaculos. Patru decenii de moda recreate de 4 actrite celebre

 

Patru dintre cele mai populare si apreciate actrite ale momentului au decis sa sarbatoreasca industria modei intr-un stil cu totul inedit: vedetele si-au schimbat look-ul pentru revista W. Fiecare dintre ele reprezinta un deceniu din cele patru de existenta ale revistei.


Rooney Mara, cunoscuta pentru rolul lui Lisbeth Salander din versiunea americana a filmului The Girl With The Dragon Tattoo, infatiseza stilul anilor '70, Mia Wasikowska surprinde aerul rebel al anilor '80, Scarlett Johansson aduce atmosfera punk a anilor '90, iar Keira Knightley descopera stilul futuristic al anilor 2000.
 

 


 

Look-ul gotic al lui Scarlett Johansson i-a impresionat pe fani, mai ales ca aduce aminte mult de personajul Cruella de Vill. Bruneta, cu suvite albe si cu piercing in nas, Scarlett e de nerecunoscut. Actrita a povestit despre moda anilor '90. "Am urat mereu puloverele pe gat, am purtat pentru ca erau practice. Dar n-am intalnit nici un barbat care sa vrea altceva in jurul gatului in afara de mainile mele" a spus Scarlett pentru W.

 


Legat tot de anii '90, actrita a marturisit si care este filmul ei preferat din anii '90. "Jurassic Park a fost o experienta care te da peste cap complet, era uluitor.  Nu imi era frica de dinozauri, mai mult imi era teama de clovni si Chucky. Dar sincer, credeam in Jurrasic Park. Imi aduc aminte ca in timp ce vedeam filmul imi spuneam <<asta o sa se intample>>".

 

Keira Knightley, care se pregateste sa cucereasca publicul cu un rol fenomenal in Anna Karenina, a trecut si ea printr-o transformare remarcabila: vopsita blond deschis si cu o coafura diferita, actrita e greu de recunoscut. Keira, care infatiseaza moda anilor 2000, a marturisit ca cel mai mult a urat blugii skinny, la capitolul moda: :"Blugii skinny te fac te simti oribil si sa ai o parere proasta despre tine, i-am urat. Stiu ca ii port, dar am zile cand ii urasc". La capitolul filme, cel care a impresionat-o cel mai mult in ultimii 10 ani a fost The Beat That My Heart Skipped. "L-am vazut de nenumarate ori, este dur dar in acelasi timp frumos."

 

 

In urmatoarea perioada, cele doua actrite vor putea fi vazute in doua roluri impresionante: Keira Knightley aduce una dintre cele mai tragice povesti de dragoste in Anna Karenina, iar Scarlett Johansson este regina tipetelor in pelicula Hitchcock, unde o va juca pe actrita Janet Leigh.

 

Povestea de dragoste si obsesiile unuia dintre cei mai influenti oameni de film din toate timpurile, dar si modul uimitor in care a fost creat un film de legenda Psycho sunt aduse pe ecran de actori de prim rang ca Anthony Hopkins, Jessica Biel, Helen Mirren, Scarlet Johansson, Danny Huston, Toni Collette, Michael Stuhlbarg, James D'Arcy, Michael Wincott, Richard Portnow si Kurtwood Smith. 

 

 

"Hitchcock" va prezenta iubirea dintre regizorul britanic Alfred Hitchcock, jucat de Anthony Hopkins si sotia sa, Alma Reville, interpretata de Helen Mirren, actiunea avand loc in timpul productiei celebrului film regizat de el, "Psycho". Filmul este bazat pe cartea "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", scrisa de Stephen Rebello, in care sunt prezentate dificultatile intampinate de regizor in a aduce pe marele ecran thrillerul "Psycho", printre problemele sale numarandu-se si cenzura. Interesant este ca, pentru "Psycho", el a cheltuit 800.000 de dolari, incasarile ridicandu-se la 40 de milioane de dolari. Filmul urmeaza sa fie lansat in Romania pe 22 februarie 2013.

 

 

 

Regizorul Joe Wright si Keira Knigthley promit sa impresioneze inca o data. Plasata in Rusia secolului al XIX-lea pelicula ilustreaza o controversata poveste de dragoste intre Anna Karenina si influentul Conte Vronski. Karenina este multumita de viata linistita pe care o duce alaturi de sotul sau Alexei Karenina, dar gaseste adevarata fericire in bratele frumosului ofiter Vronski. Pentru iubire ea alege sa renunte la familie si la pozitia sociala. In rolurile principale ii regasim si pe Jude Law si Aaron Taylor-Johnson, care vor fi partenerii Keirei. O alta poveste de dragoste prezenta in film va fi cea dintre Alicia Vikander - Kitty si Domhnall Gleeson - Levin, un alt cuplu celebru al lui Tolstoi. Filmul urmeaza sa fie lansat in Romania pe 25 ianuarie 2013.
 


Sursa foto: W


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies