marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Costner şi Morgan Freeman filmează în România

Cei doi actori realizează un serial despre spionajul american.

Kevin Costner şi Morgan Freeman filmează în România
De mulţi ani, România este printre destinaţiile preferată în ceea ce priveşte producţiile de la Hollywood. O dovedesc din nou tot mai mulţi renumiţi regizori şi producători care preferă să filmeze la noi în ţară, atât cu actori şi profesionişti din echipa lor, cât şi cu români. 
 
Cea mai nouă peliculă turnată la noi se numeşte „The Gray House“, are şase episoade şi spune povestea unor femei care au fondat prima reţea de spionaj americană. Realizată de Territory Pictures (casa condusă de Kevin Costner), Revelations Entertainment (casa condusă de Morgan Freeman) şi Big Dreams Entertainment, miniseria ar putea fi lansată anul viitor.


 
„The Gray House“ este regizat de englezul Roland Joffé, care are până acum două nominalizări la premiile Oscar. Și interesant este că toate filmările se desfăşoară în România.
 
Vestea colaborării dintre Freeman şi Costner a fost anunţată de astă toamnă, de publicaţia Deadline, dar informaţii despre filmările din România, care au început în primăvară şi se vor finaliza cel mai probabil în luna august, au fost oferite în premieră de Urban.ro.


 
„«The Gray House» este o poveste reală nedivulgată, despre trei eroi aboliţionişti uimitor de curajoşi din Războiul Civil, care s-au întâmplat să fie femei. Fiind pasionat de istorie, îmi face plăcere să împărtăşesc poveşti adevărate şi complexe despre eroii neînsemnaţi ai Americii. Sunt încântat să mă alătur prietenilor mei, Leslie Greif şi Morgan Freeman, cu care am avut un mare succes, pentru a produce această saga importantă şi epică“, a declarat Kevin Costner pentru Deadline.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies