marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sfatul de aur pe care Kevin Costner l-a primit de la Richard Burton

Vedeta de cinema spune că acum se bucură să nu mai fie nevoită să poarte haine formale.

Sfatul de aur pe care Kevin Costner l-a primit de la Richard Burton
Kevin Costner, starul din „Dansând cu lupii“, unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din anii '90, a dezvăluit că Richard Burton a fost cel care l-a îndemnat să urmeze o carieră în actorie.
 
În cadrul conversației despre cinema avută cu legendarul actor, Richard Burton i-ar fi spus de mai multe ori „Cred că ar trebui să încerci asta“.
 
Cu o imensă carieră în teatru și film și marea iubire a iconicei actrițe Elizabeth Taylor – cu care a fost căsătorit de două ori – Richard Burton a murit în august 1984, la vârsta de 58 de ani.
 
Departe de camerele de filmat, Kevin Costner, ajuns și el acum la vârsta de 67 de ani, savurează din plin o altă latură artistică a sa, muzica, cântând cu trupa sa rock-country Kevin Costner and Modern West.

„Întotdeauna am crezut că muzica ar putea construi un moment mai puternic, mai personal pentru mine. Ar fi real, plin de greșeli și fără scuze. Dar, mai presus de toate, te face să te simți bine“, a declarat Costner pentru ediția americană a revistei „Closer“.

 
Protagonistul din „Robin Hood: Prințul Hoților“, care este tatăl a șapte copii, se bucură acum că nu mai este nevoit să poarte haine formale: „Nu am vrut niciodată în viața mea să port cravată. Nici până în ziua de azi nu mă simt bine în costume. Nu există nimic care să-mi placă la o astfel de ținută“, a spus el.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies