marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Costner divorțează, fără să vrea, după 18 de ani de căsnicie

Creatorul serialului „Yellowstone“ a fost părăsit de a doua soție Christine Baumgartner.

Kevin Costner divorțează, fără să vrea, după 18 de ani de căsnicie
Kevin Costner s-a trezit că, în timp ce era la filmările producției „Yellowstone“, proiect care i-a adus recent un Glob de Aur, mult mai tânăra lui soție, Christine Baumgartner, a intentat divorțul. Unul în care îi cere și custodia comună a celor trei copii ai lor, Cayden, de 15 ani, Hayes, de 14 ani și Grace, de 12 ani.
 
Actorul în vârstă de 68 de ani și Baumgartner în vârstă de 49 de ani, model și designer de modă, au început să se întâlnească în 2000 și s-au căsătorit la ferma Costner's Aspen, Colorado în 2004.
 
Agentul lui Kevin Costner a confirmat vestea și a emis și un comunicat de presă: „Cu mare regret vă anunț că sunt circumstanțe care nu au depins de dl Kevin Costner și care au dus la desfacerea căsătoriei dintre dumnealui și soția dumnealui, Christine Baumgartner. Vă rugăm frumos să respectați intimitatea familiei, pentru a putea depăși cu bine această perioadă dificilă“.
 
Nu se precizează dacă Baumgartner solicită sprijin financiar din partea actorului.


 
Motivația lui Christine Baumgartner a fost, de fapt, că soțul ei își neglijează familia și că e mereu plecat la filmări. Și, deși a promis că va sta mai mult acasă, Kevin Costner și-a continuat programul infernal.
 
Kevin Costner mai are trei copii și din mariajul cu prima soție, Cindy Silva, cu care a fost căsătorit din 1978 până în 1994. Este vorba de Annie, 39 ani, Lily, 36 ani și Joe, 35 ani. În plus, mai există și fiul Liam Costner, rezultat din relația cu Bridget Rooney, cu care actorul s-a întâlnit după despărțirea sa de Silva.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies