marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cu un curaj fantastic, Kevin Costner și Ashton Kutcher sunt În slujba vieţii, difuzat în seara aceasta la Pro Cinema

În centrul unei furtuni de gradul III, un veteran și un începător din elita Salvamarilor din Garda de Coastă trebuie să colaboreze pentru reușita unei misiuni de salvare.

Cu un curaj fantastic, Kevin Costner și Ashton Kutcher sunt În slujba vieţii, difuzat în seara aceasta la Pro Cinema
Plin de operațiuni de salvare spectaculoase, derulate în apele mortale ale Mării Bering, filmul „În slujba vieții“/„The Guardian“ (2006) este o poveste fascinantă, care scote la suprafață sufletul eroilor adevărați, salvatorii anonimi și neelogiați din apa mărilor.
 
Regizat de Andrew Davis, filmul îi are în distribuție pe Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward și Melissa Sagemiller. Titlul filmului se referă la o figură legendară din film, care îi protejează pe oamenii pierduți pe mare: „The Guardian“.
 
După ce își pierde echipa într-un accident tragic, legendarul salvamar Ben Randall (Kevin Costner) primește o misiune pe care nu și-o dorea: devine coordonatorul programului de antrenament de elită pentru noii recruți din serviciul Pazei de Coastă.
 
Noul recrut Jake Fischer (Ashton Kutcher), un puşti arogant, dar înotător excepţional, îi pune răbdarea la încercare, testându-i abilităţile de mentor. Până la urmă, tânărul campion şi profesorul său vor avea de învăţat unul de la celălalt, întâlnindu-se pe un teren comun: curajul şi puterea de sacrificiu.

Secvenţele de salvare folosite la instruirea recruţilor au fost cât se poate de reale, ele fiind furnizate producătorilor filmului de către Agenţia Gărzii de Coastă şi Maritimă din Marea Britanie (UK Maritime and Coastguard Agency). Înfiinţată cu numai doi ani înaintea realizării acestui film, Agenţia Britanică era considerată un reper al instruirii în acest domeniu, având tehnici, echipamente şi specialişti de top.


 
Filmul „În slujba vieții“/„The Guardian“ este difuzat miercuri seara la Pro Cinema de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies