marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Hart neagă legăturile cu Sean Diddy Combs

Actorul a fost prins în scandalul agresiunii sexuale a rapperului după ce au apărut imagini cu el la una dintre petrecerile celebre ale lui Diddy.

Kevin Hart neagă legăturile cu Sean Diddy Combs
Kevin Hart a negat legăturile sale cu Sean „Diddy” Combs. Comediantul în vârstă de 45 de ani a fost implicat în scandalul de agresiune sexuală al rapperului, după ce au apărut imagini cu el la una dintre petrecerile celebre ale lui Diddy, în care apare stând lângă o cadă de baie și vorbind la cameră în timp ce ține un microfon, înainte ca o lumânare să dea foc din greșeală părului unei femei îmbrăcate sumar din spatele său.
 
Întrebat de reporteri despre petrecerile pe care le-a găzduit cu Combs, în timp ce se îndrepta spre cina cu soția sa, Eniko Hart, 40 de ani, la restaurantul LAVO din West Hollywood, Kevin a răspuns: „Când l-am găzduit pe Diddy? Puneți întrebarea greșită persoanei greșite”.

 
De asemenea, întrebat dacă el crede că Diddy ar fi în siguranță în închisoare - unde așteaptă să fie judecat pentru trafic sexual și șantaj - comediantul a adăugat: „Persoană greșită, întrebare greșită.” 



 
Într-un rechizitoriu de 14 pagini împotriva lui Sean Combs, zis Puff Daddy, P. Diddy și Sean Diddy, în vârstă de 54 de ani, în prezent încarcerat în New York, procurorii afirmă că acesta „a abuzat, amenințat și constrâns femei și alte persoane din jurul său pentru a-și satisface dorințele sexuale, a-și proteja reputația și a-și ascunde comportamentul” timp de decenii. De asemenea, l-au acuzat de „crearea unei mașinării criminale” ai cărei membri și asociați s-au implicat în „trafic sexual, muncă forțată, răpire, incendiere, luare de mită și obstrucționarea justiției”.
 
Sean Combs ar fi comis abuzuri sexuale la celebrele sale petreceri „Freak Off”, unde camerele de hotel erau pregătite cu „substanțe controlate, ulei pentru bebeluși, lubrifiant, lenjerie de pat suplimentară și iluminat”. Rapperul a pledat nevinovat la toate acuzațiile și susține că sunt false.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies