marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu au readus vara pe ecrane cu Retreat Vama Veche

Vedetele le-au fost alături celor trei prietene și protagoniste la mult așteptata avanpremieră.

Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu au readus vara pe ecrane cu Retreat Vama Veche
După un an și o vară de la primul motor, filmul „Retreat Vama Veche” a ajuns pentru prima dată pe marile ecrane.
 
Cu trei dintre cele mai frumoase și mai talentate actrițe de comedie din noul val, Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu, filmul turnat pe litoralul românesc îți readuce vara în plină toamnă, dar și sentimentul că faci parte din poveste, fiind martor la problemele a trei prietene, pentru care weekendul petrecut la mare înainte de nunta uneia dintre ele scoate la iveală dezamăgirile fiecăreia, petrecerea burlăcițelor transformându-se într-o adevărată terapie de grup.
 
Situațiile amuzante, partenerii savuroși și replicile autentice fac parte din rețeta comică a filmului semnat de regizorul Petre Năstase.



 

 
Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu și-au luat hainele de petrecere pentru avanpremiera care a avut loc la Cineplexx Băneasa. Lor li s-au alăturat și celelalte nume din distribuție, dar și prieteni, printre ei regăsindu-se Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Daniel Nuță, Radu Vâlcan, Vasile Calofir, Răzvan Fodor, Irina Margareta Nistor, Jorge și Alexandru Ciucu.




 

 
„După mai bine de un an de la prima “Acțiune!”, tot ceea ce a fost imaginat, filmat și editat prinde cu adevărat viață în clipa în care luminile din sala de cinema se sting, iar ecranul se aprinde. Până în acel moment, filmul a fost o creație izolată, născută în mintea regizorului, în mâinile actorilor și în imaginația echipei din spatele camerelor. Însă adevărata naștere a filmului are loc doar atunci când întâlnește privirile și emoțiile spectatorilor”, a spus Laura Cosoi în postarea ei despre seara avanpremierei, care, „s-a lăsat cu râsete, emoție, zâmbete complice, palme transpirate, gol în stomac! Ne-a plăcut și cu tot dragul vă așteptăm în cinematografe. Avem și caravană prin mai multe orașe unde putem să ne întâlnim față în față, să povestim despre film și viață!”.
 
Din 16 octombrie, ziua premierei de gala, filmul „Retreat Vama Veche” va rula în cinematografele din toată țara.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies