marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kiefer Sutherland se întoarce în Linia morții, la 25 de ani de la filmul original

Un sequel al filmului din 1990, regizat de Niels Arden Oplev, cunoscut pentru realizarea versiunii suedeze a filmului „The Girl with the Dragon Tattoo“ şi a serialului de succes „Mr. Robot“.

Kiefer Sutherland se întoarce în Linia morții, la 25 de ani de la filmul original
Filmul original „Linia morții“/„Flatliners“ a ajuns pe ecrane în 1990. Fiind extrem de tulburător, filmul a atins coarda sensibilă a publicului.  După mai mult de 25 de ani, a fost readus pe ecrane într-o transpunere cinematografică contemporană, cu Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland (în rolul doctorului Barry Wolfson și prezent și în distribuția filmului original) și Diego Luna (cunoscut din „Rogue One“).
 
Într-o încercare temerară de a afla ce ne așteaptă pe toți după moarte, câțiva prieteni, colegi la Medicină, se implică într-un experiment pe cât de curajos, pe atât de periculos: unul câte unul, vor să-și provoace oprirea temporară a oricărei activități cerebrale, pentru ca fiecare dintre ei să trăiască o experiență la limita morții, care să le arate ce se poate întâmpla în lumea de dincolo – înainte de-a fi readuși de ceilalți la viață.


 
Unii dintre ei sunt „uciși“ și apoi „înviați“ cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes. Dar, pe măsură ce experimentele lor devin tot mai riscante, ei încep să fie hăituiţi de propriile păcate din trecut, care sunt reînviate de efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte.

 

Filmul „Linia morții“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 23:00.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies