marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eleganță și rafinament pe covorul roșu de la Premiile GOPO

Vedetele au impresionat la gala celor mai importante premii din cinematografia românească, care a avut loc aseară, în Sala "Ion Caramitru" a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Eleganță și rafinament pe covorul roșu de la Premiile GOPO
Dacă vă era dor de actorii din serialul „Vlad“ ori vreți să vedeți cât de joviali sunt cei din distribuția noului serial „Clanul“ de la PRO TV, ei bine, câțiva dintre ei s-au aflat și aseară la gala Premiilor GOPO.
 
E vorba despre Adrian Nartea, Victoria Răileanu, Olimpia Melinte, Monica Bîrlădeanu și Marius Manole (în rol de prezentator al serii), care și-au câștigat un public fidel în „Vlad“, dar și de Denis Hanganu, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, George Ivașcu, Marian Olteanu și Sergiu Costache, care fac roluri memorabile în „Clanul“.
 
Cum era de așteptat, doamnele și-au etalat cele mai elegante ținute, întrecându-se în siluete și decolteuri, în rochii cu decupaje strategice.
 
The ladies in red ale serii au fost Dana Rogoz, într-o creație pe corset, cu multiple transparențe și volane din tul, și Victoria Răileanu, tot într-o rochie cu corset, dar foarte decoltată și cambrată pe talie – ambele creații fiind semnate de designerul Ana Radu.

 
Olimpia Melinte și Monica Bîrlădeanu au optat pentru negru, prima fiind o creație aparent pe gât, dar cu spatele gol, de la V:PM Atelier, iar a doua fiind o creație semnată M. Marquise.
 
Tot negru a ales și Laura Cosoi, care a strălucit într-o ținută sexy, cu critale pe bust și pene de struț.

 

Ceva mai extravagantă a fost Adina Buzatu, care a îmbrăcat un compleu din piele neagră, format din fustă lungă și corset sculptural, purtat peste un body care imită tatuajele.
 
Mult mai colorată a fost Cătălina Grama, alias Jojo, care a purtat o rochie galbenă drapată, cu bustul foarte evidențiat și mâneci tip capă, de la Oui-Da Fee.
 
O prezență foarte elegantă a fost și Amalia Enache, vedeta Știrilor PRO TV, care a realizat câteva interviuri cu actorii prezenți la gala. Silueta ei incredibilă a fost pusă în evidență de o rochie pe corset de culoarea fisticului, cu un frumos ornament prețios pe un umăr, de la Anaidé.


 


FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies