marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kim Cattrall a readus-o pe covorul roșu pe Samantha Jones din Totul despre sex

Actrița de 66 de ani a fost fabuloasă la un eveniment londonez.

Kim Cattrall a readus-o pe covorul roșu pe Samantha Jones din Totul despre sex
Kim Cattrall, care ne-a încântat timp de șase sezoane „Totul despre sex“ și două lungmetraje din aceeași serie, a făcut senzație la Londra, la Premiile Glamour Women of the Year de la Londra.
 
Purtând o rochie mini, mulată și fără umeri, ai fi putut jura că o vezi pe Samantha Jones din serial participând la o sindrofie mondenă. De altfel, Kim Catrall este și marea absentă din serialul „And just like that“, deși personajul ei nu a murit, ca Mr Big – actorul Chris Noth fiind eliminat pentru considerente mult mai grave, precum hărțuirea sexuală. Ea doar... lipsește.
 
Cu zâmbetul inconfundabil și picioarele tonifiate, Kim Cattrall s-a simțit de minune pe covorul roșu, între prieteni. Nonconformista actriță și-a văzut de alte proiecte după ce nu a mai fost cooptată în echipa „Sex and the city“, pe fondul zvonurilor că s-ar fi certat cu celelalte actrițe – în special cu protagonista Sarah Jessica Parker. Fanii serialului au aflat și ei că între cele două este un conflict mocnit, chiar dacă cele două actrițe au evitat să vorbească despre asta. 

 

 
Cert e că se simte lipsa Samanthei Jones din film, în primul sezon al noii serii „And just like that“ ea fiind doar menționată, personajul Carrie ținând legătura telefonic cu ea. Și, deși serialul abundă în figuri noi feminine, nimeni n-o poate egala pe nonconformista blondă cu libido exacerbat. Fanii ei, însă, continua să facă presiune pe producători s-o readucă în show. Rămâne de văzut dacă Sarah Jessica Parker poate fi îmbunată cumva, pentru a-și trece peste orgoliu și a lucra din nou cu Catrall.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies