marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Jeremy Renner si Gemma Arterton in "Hansel and Gretel", adaptarea moderna a unuia dintre cele mai celebre si sumbre basme

Adaptarile moderne dupa basme celebre par sa fie noua moda la Hollywood. Dupa SSnow White And The Huntsman 3D, cu Kristen Stewart, Charlize Theron si Chris Hemsworth, Hansel si Gretel, basmul fratilor Grimm, ajunge pe marile ecrane.

Prima imagine cu Jeremy Renner si Gemma Arterton in Hansel and Gretel , adaptarea moderna a unuia dintre cele mai celebre si sumbre basme

"Hansel&Gretel: Witch Hunters"  este noul pariul al celor de la MGM, cu care spera sa cucereasca publicul cu un basm. Filmul ii va avea in rolurile principale pe Jeremy Renner (Hansel) si pe Gemma Arterton (Gretel) si urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 2 martie 2012.


Cu un buget de 60 de milioane de dolari, "Hansel&Gretel: Witch Hunters" se anunta a fi o versiune sumbra a celebrei povesti scrisa de fratii Grimm si este regizat de Tommy Wirkola, cunoscut pentru Dead Snow.

Dupa o copilarie traumatizanta, cei doi frati ajunsi acum la maturitate devin vantori de recompense. Inarmati si extrem de agili, Hansel si Gretel se vor lupta pentru a supravietui si a se apara de vrajitoare care se hranesc  cu copii.

Gemma Arton, care va juca in rolul lui Gretel a asemanat filmul mai mult cu Pulp Fiction si mai putin cu un basm.


"La inceputul filmului, vor fi niste flashback-uri care vor aminti de basmul original, in care cei doi frati erau mici si se luptau cu vrajitoarea. Acele vrajitoare sunt extrem de hidoase, dar foarte bine realizate din punct de vedere al machiajului. Totul este extrem de sumbru iar e atmosfera inspaimantatoare." a spus Gemma Arterton pentru Entertainment Weekly.


Filmul regizat de Wirkola promite sa transmite fiori spectatorilor."Filmul rezoneaza cu temerile noastre, ei sunt abandonati de parinti si lasati in padure sa se descurce. Copiii astia n-au avut alta sansa decat sa creasca inconjurati de rautatile maleficelor vrajitoare. Dar te intrebi ce ar fi facut Hansel si Gretel peste 15 ani? Iata ca acum, fanii povestii au ocazia sa ii vada la maturitate si dornici sa se razbune sa verse sange. E intr-un fel, un film in genul celor facute de Quentin Tarantino", a mai declarat Gemma Arterton.

Gemma Arterton revine pe marile ecrane intr-un proiect mai amplu, dupa ce a jucat in blockbusterele Quantum of Solace (rol pentru care s-a "batut" cu 1500 de candidate"),  Clash of The Titans si Prince of Persia. In 2010, ea a fost considerata una dintre actritele cu cele mai spectaculoase evolutii.  Actrita britanica a fost la un pas sa obtina rolul Catwoman din The Dark Knight Rises, dar pana la urma rolul i-a revenit lui Anne Hathway.

Din distributie mai fac parte Famke Jamssen, Peter Stormare si Zoe Bell. Filmul va fi lansat si in Romania, incepand cu 2 martie 2012.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies