marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Mirror, Mirror: Julia Roberts, spectaculoasa in primul ei rol negativ. Cum au ajuns 2 mari studiouri sa se bata pe acelasi basm

Batalia frumoaselor de la Hollywood a trecut la un nou capitol. La o saptamana dupa ce am vazut cat de tare este trailerul pentru Snow White And The Huntsman 3D, a fost lansat si primul trailer oficial pentru Mirror, Mirror al doilea film din 2012 inspirat de basmul Albei Ca Zapada.

Trailer pentru Mirror, Mirror: Julia Roberts, spectaculoasa in primul ei rol negativ. Cum au ajuns 2 mari studiouri sa se bata pe acelasi basm

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IMAGINI DIN FILM!

"Snow White? Snow Who? Snow Way!" Sa vedem cine este mai tare? Julia Roberts sau Charlize Theron in rolul Reginei Diabolice, Kristen Stewart sau Lily Collins in rolul Albei ca Zapada?
 

Cum ati ghicit deja in 2012 vom fi onorati la distanta de 3 luni cu 2 filme inspirate din celebrul basm al Albei ca Zapada.

Astazi a fost lansat trailerul pentru varianta celor de la Relativity Media, regizata de Tarsem Singh - cel care a facut si Immortals. Mirror, Mirror are o distributie superba:  Lily Collins ( Alba ca Zapada), Julia Roberts ( regina), Armie Hammer (printul) si Sean Bean ( tatal eroinei). 

Pelicula care se lanseaza pe 16 martie 2012 este cat se poate de diferita de Snow White And The Huntsman 3D ( care ajunge in cinematografe pe 1 iunie 2012). Eroina si cei 7 pitici cauta sa-si recapete regatul distrus de Regina Diabolica si ambele pun ochii pe Printul fermecator.

Frumoasa de 22 de ani Lily Collins (fiica lui Phill Collins) care si-a inceput cariera de actrita la 2 ani in serialul BBC - Growing Pains  impresioneaza  in primele imagini. Potrivit Movie Insider filmul are si el un buget estimat la aproape 100.000.000 $.

Daca varianta celor de la Universal este o drama, Mirror, Mirror este mai mult o comedie care pare sa o capitalizeze la maxim pe Julia Roberts. Actrita care joaca primul ei rol negativ apare in aproape fiecare scena din trailer si este insotita de fiecare data de o replica spumoasa. 
 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies