marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kurt Russell va juca alături de fiul său într-un serial produs de Apple TV+

Legendarul star hollywoodian îi va da replica fiului său, Wyatt, într-o producție SF.

Kurt Russell va juca alături de fiul său într-un serial produs de Apple TV+
Kurt Russell revine pe micile ecrane cu un rol în noul serial „Godzilla“, produs de Apple TV+, alături de fiul său, Wyatt Russell. Ultima oară când a fost difuzat la o televiziune era cu rolul din originalul „Hawaii Five-0“, în 1977.
 
Starul din „Escape From New York“ se întoarce acum pe micul ecran în seria cu Titanii și Godzilla, care face parte din franciza Monsterverse a Legendary. 
 
Pe fiul său, Wyatt Russell, l-ați mai văzut în „Cold in July“, „Everybody Wants Some!!!“ ori în „Overlord“, iar în prezent joacă în prezent în „Under The Banner of Heaven“ alături de Andrew Garfield.

 
Rolurile celor doi Russell nu au fost divulgate, dar se știe deja că din distribuție mai fac parte Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett și Elisa Lasowski.
 
Urmărind bătălia dintre Godzilla și Titanii care a distrus San Francisco și noua realitate că monștrii sunt reali, serialul va explora călătoria unei familii pentru a-și descoperi secretele îngropate și o moștenire care îi leagă de organizația secretă cunoscută sub numele de Monarch.
 
Wyatt a mai jucat alături de tatăl său, în „Overboard“ (1987), și a jucat o versiune mai tânără a tatălui său în filmul „Soldier“, din 1998.
 
În prezent, se lucrează și la o continuare a filmului „Godzilla vs. Kong“, precum și la un serial de animație pentru „Skull Island“, care va debuta pe Netflix.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies