marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 68 de ani, Willem Dafoe a fost onorat cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk Of Fame

Celebrul actor a fost atât de emoționat de ceea ce i se întâmplă, încât a îngenuncheat și și-a sărutat steaua.

La 68 de ani, Willem Dafoe a fost onorat cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk Of Fame
Willem Dafoe a cam avut ceva de așteptat până să-și vadă numele trecut pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. Practic, mai are un an și jumătate și bate gongul celui de-al șaptelea deceniu de viață. Dar, în ianuarie, a avut onoarea de-a deschide seria de ceremonii de pe Walk of Fame din 2024.
 
Alături de el s-au aflat în momentul dezvelirii mult râvnitei stele atât soția sa, Giada Colagrande (48), care apare atât de rar în public, cât și fost bunii săi prieteni, Mark Ruffalo și Guillermo Del Toro, dar și Pedro Pescal și Patricia Arquette, care l-au ținut de mână în timp ce starul s-a așezat emoționat în genunchi, așteptând cu nerăbdare ca placa să fie ridicată.


 
„Este cu adevărat copleșitor să fiu aici și să fac parte din liga asta”, a declarat el luni, arătând spre Hollywood Boulevard. „Este minunat să fac parte din această comunitate de artiști și animatori, oameni care, împărtășindu-și experiența și imaginând perspectivele altora... ne fac să ne simțim mai aproape unii de alții și ne conectează”, a adăugat el.


 
Unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, Willem Dafoe a interpretat roluri care variază de la paznicul de far din „The Lighthouse” la un gangsterul din „Wild At Heart” al lui David Lynch și Vincent van Gogh în „At Eternity's Gate”. A primit patru nominalizări la Oscar - una pentru cel mai bun actor în urma interpretării lui Van Gogh și trei pentru cel mai bun actor în rol secundar.


 
Cu o seară înainte de ceremonia de pec el mai cunoscut bulevard din Hollywood, Willem Dafoe a fost prezent la Globurilor de Aur, unde pelicula „Poor Things”, în care joacă alături de Emma Stone, a primit trofeul pentru cel mai bun film. 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies