marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sitcom-ul lui Charlie Sheen a fost batut de "The Office". Vezi care sunt cele mai tari seriale!

Va mai amintiti perioada in care parintii sau bunicii nostri urmareau “Tanar si nelinistit”, “Beverly Hills” sau “Merlose Place”? 

Sitcom-ul lui Charlie Sheen a fost batut de The Office . Vezi care sunt cele mai tari seriale!

Pe atunci serialele erau considerate apanajul celor mai in varsta, insa acele vremuri au apus demult! Entertainment-ul “pe episoade” s-a intors de cativa ani si este in voga printre spectatorii de orice varsta! Surprinsi? Poate veti fi si mai surprinsi sa aflati ca barbatii la 50 de ani din SUA se uita si ei la “Family Guy”, spre exemplu.

Categoria de varsta: de la 50 de ani in sus
Se pare ca persoanele de varsta a 3-a au o afinitate pentru justitie! Studiile arata ca TOP 3-ul celor trecuti de prima tinerete este in exclusivitate ocupat de seriale politiste!

Pe primul loc apare NCIS (cunoscut inainte drept  NCIS: Naval Criminal Investigative Service), prezintandu-ne cazurile deosebite cu care se confrunta o echipa de agenti speciali din Marina Americana. Productia este deja la cel de-al optulea sezon si a avut un succes atat de rasunator incat s-a lansat si o a doua varianta.

NCIS: Los Angeles” este la fel de apreciat ca “parintele” sau NCIS. De fapt, el ocupa cel de-al doilea loc in preferintele persoanelor peste 50 de ani!

Pe locul 3 avem “The Mentalist”, ce ruleaza din anul 2008 (fiind acum la cel de-al treilea sezon). De aceasta data este vorba despre un barbat cu o... intuitie iesita din comun. Datorita capacitatii sale de a vedea dincolo de lumea materiala, Patrick Jane este angajat de FBI si cauta sa-l demaste pe criminalul psihopat “Red John”, obtinandu razbunarea pentru moartea familiei sale.

Categoria de varsta: 35 – 50 de ani

Aici vorbim mai degraba despre reprezentantii sexului masculin fiindca femeile sunt mult mai greu de “contorizat” in privinta serialelor. Se pare ca doamnele sunt mult mai avide in consumul de seriale si urmaresc concomitent mai multe emisiuni, fiind totodata si mai pretentioase.

Topul este condus de mult-iubita animatie “Family Guy”, urmat indeaproape de rivalul sau “The Simpsons” si “Two and a Half Men”.

Categorie de varsta: 18 – 35 de ani
Tinerii de aceasta varsta au, surprinzator, aproape aceleasi preferinte cu categoria anterioara. Singura diferenta este diminuarea entuziasmului legat de “Two and a Half Men”. Acesta este insa inlocuit de o dragoste nemarginita pentru un alt serial de comedie: “The Office

Categoria de varsta: intre 2 -18 ani
Adolescentii (12-18 ani) sunt fani infocati ai serialului “Glee”. Putem intelege si de ce: mesajul pozitiv, personajele cu varste apropiate de ale lor, muzica, dansul si glumitele sunt reteta sigura pentru a cuceri un public tanar, in formare.
Insa cei mai mici sunt, bineinteles, iubitorii desenelor animate! Medalia de aur o primeste serialul “SpongeBob Square Pants”, urmat de “iCarly” sau “Monster High”(un serial cu papusi in stil Barbie).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies